Uite care sunt cele mai ebercabte tipuri de personalitati si cum le faci fata!

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 10 oct 2020, 05:50

Fie ca ii intalnesti la munca, in cercul de prieteni sau in familie, exista anumite tipuri de persoane care sunt de-a dreptul enervante. Uite cum trebuie sa te comporti pentru a nu fi catalogata drept prost crescuta.

 

Uite care sunt cele mai ebercabte tipuri de personalitati si cum le faci fata!
Fie ca ii intalnesti la munca, in cercul de prieteni sau in familie, exista anumite tipuri de persoane care sunt de-a dreptul enervante. Uite cum trebuie sa te comporti pentru a nu fi catalogata drept prost crescuta.
Tipul de persoana care iti incalca spatiul intim atunci cand vorbeste cu tine.
Este genul de persoana care se apropie foarte mult de tine atunci cand iti spune ceva iar tu nu te poti concentra asupra conversatiei, pentru ca esti focusata sa ii eviti respiratia urat mirositoare. Daca te indepartezi prea mult de persoana respectiva poate parea nepoliticos asa ca, in acest caz, cel mai bine este sa iti schimbi usor pozitia corpului astfel incat sa porti discutia din lateral.
Tipul de persoana care te atinge constant.
Porti o conversatie cu o persoana care are tendinta sa te atinga mereu pe umar sau pe mana iar acest lucru te scoate din sarite? Fie ii spui direct ca nu esti genul care sa aiba contact fizic cu persoanele din jur, fie creezi o bariera intre voi folosindu-te de exemplu de o farfurie cu mancare, daca esti la o petrecere.
Genul negativist. Daca ai in familie o persoana care efectiv nu poate privi partea buna a lucrurilor si nu vrei sa te atraga in mrejele pesimismului, pune-i intrebari strategice.
De exemplu daca s-a intors recent dintr-o vacanta, nu o intreba cum a fost, ci ce i-a placut cel mai mult. Iar daca cineva iti povesteste o intamplare trista, intreaba ce a invatat din acea experienta.
Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Tipul de persoana care iti incalca spatiul intim atunci cand vorbeste cu tine. Este genul de persoana care se apropie foarte mult de tine atunci cand iti spune ceva iar tu nu te poti concentra asupra conversatiei, pentru ca esti focusata sa ii eviti respiratia urat mirositoare.

Daca te indepartezi prea mult de persoana respectiva poate parea nepoliticos asa ca, in acest caz, cel mai bine este sa iti schimbi usor pozitia corpului astfel incat sa porti discutia din lateral.

Tipul de persoana care te atinge constant. Porti o conversatie cu o persoana care are tendinta sa te atinga mereu pe umar sau pe mana iar acest lucru te scoate din sarite? Fie ii spui direct ca nu esti genul care sa aiba contact fizic cu persoanele din jur, fie creezi o bariera intre voi folosindu-te de exemplu de o farfurie cu mancare, daca esti la
o petrecere.

Genul negativist. Daca ai in familie o persoana care efectiv nu poate privi partea buna a lucrurilor si nu vrei sa te atraga in mrejele pesimismului, pune-i intrebari strategice. De exemplu daca s-a intors recent dintr-o vacanta, nu o intreba cum a fost, ci ce i-a placut cel mai mult. Iar daca cineva iti povesteste o intamplare trista, intreaba ce a invatat din acea experienta.
Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.