Uite cat de bine seamana moldoveanca lui Justin Bieber cu Selena Gomez!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 sep 2020, 05:05

Xenia Deli, focoasa bruneta care i-a pus inima pe jar lui Justin Bieber, are ceva in comun cu fosta lui iubita, Selena Gomez!

Frumoasa moldoveanca a reusit sa il faca pe Justin sa o uite pe fosta lui iubita, Selena Gomez dupa care plangea de mai bine de un an. Se pare ca starul a avut si numeroase depresii din cauza fostei iubite si a relatiei tumultoase cu ea. Dupa ce Selena a pus piciorul in prag si a declarat in public ca nu mai vrea sa aiba nicio relatie cu Justin, starul s-a reorientat repede spre alte frumuseti, insa niciuna nu i-a cazut cu tronc pana cand a remarcat-o pe Xenia.

Bieber si-a dorit atat de mult sa o cunoasca pe focoasa bruneta incat a invitat-o sa joace in cel mai nou videoclip al sau, "What Do You Mean?" De atunci, cei doi sunt nedespartiti si mai mult, presa de mondena de peste Ocean a remarcat si asemanarea dintre Xenia si Selena! Tu ce zici, seamana cele doua?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.