Uite cat de SEXY e Selena Gomez! Il invidiezi pe Justin Bieber? SECRETUL relatiei dintre cei doi FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:45

Selena Gomez a pozat recent in ipostaze foarte sexy pentru revista Elle.

In mai multe poze vedeta isi expune formele fiind imbracata in pantaloni mulati si avand sanii partial acoperiti de un sutien minuscul.

 

Cu ocazia shooting-ului, frumoasa bruneta a facut si cateva dezvaluiri legate de relatia pe care o are cu celebrul Justin Bieber.

 

Selena spune ca iubitul ei este un romantic incurabil. Ea a povestit, spre exemplu, ca intr-o seara, in timp ce era in masina cu Justin, i-a spus ca i-ar placea sa revada Titanic.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Cantaretul i-a indeplinit imediat dorinta: a inchiriat un intreg stadion din Los Angeles doar pentru ei doi, unde au revazut pelicula.

 

Bruneta in varsta de 19 ani are o relatie cu Justin Bieber din 2011, iar relatia lor se pare ca devine mai puternica pe zi ce trece, contrar zvonurilor.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard05-9dea94bc91ee7c911380695a32cc1a7e.jpg

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.