Uite ce cred americanii despre Monica Gabor: "A fost prostituata cand era minora, ar face orice pentru doua minute de celebritate"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:27

Monica Gabor a intrat in atentia presei americane dupa ce a fost in centrul atentiei la evenimentul de lansare a faimoasei bauturi Mr. Pink

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/moni-1a74d72e489515062fcd13bc9e6a2ba6.jpg
Monica Gabor a intrat in atentia jurnalistilor americani dupa ce a fost in centrul atentiei la evenimentul de lansare a faimoasei bauturi Mr. Pink. Ea a stat mai tot timpul alaturi de copiii lui Michael Jackson ceea ce nu i-a adus numai cuvinte de lauda in presa internationala. Americanii condamna faptul ca Moni si iubitul ei chinez s-au folosit de imaginea celor trei copii ai megastaruluipentru a-si promova bautura energizanta.
Ba mai multe, blogurile s-au interesat si de trecutul tumultos al fostei doamne Columbeanu.


"La eveniment, domnisoara Gabor apare in toate evenimentele tinandu-l de mana pe Blanket, ar face orice pentru doua minute de celebritate. Este foarte trist ca micutii lui Michael sunt implicati in asa ceva. Monica Gabor, o fost prostituata, nu are scrupule si ar face orice pentru putina publicitate la Hollywood"

 

Taguri: