Uite ce culoare trebuie sa ai la par in functie de zodia in care te-ai nascut! Afla ce nuante se potrivesc cu personalitatea ta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 04:27

Astrele iti dezvaluie ce nuante ti se potrivesc cel mai bine, asa ca data viitoare cand mergi la salon vei stii exact ce sa ceri!

Berbec

Berbecii sunt competitivi, puternici si le place sa fie mereu in top. Saten inchis sau ciocolatiu cu reflexe roscate sau burgundy stralucitor, acestea sunt nuantele pe care trebuie sa le aiba parul tau.

Taur

Taurilor le place confortul si luxul insa si muncesc pentru a obtine aceste lucruri. Se simt conectati cu natura asa ca orice nuanta de castaniu le vine perfect.



Gemeni

Firi jucause, versatile si cameleonice, gemenii considera ca viata inseamna varietate. Un brun deschis sau caramel sunt nuantele pe care trebuie sa mizezi daca esti nascuta in zodia gemeni.

Rac

Familia si casa sunt importante pentru nativii acestei zodii. Le place sa gateasca insa sa si manance. Cel mai bine li se potrivesc tonurile de maro cu suvite mai inchise.


Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.