Uite ce dieta de toamna trebuie sa urmezi in functie de zodia in care te-ai nascut! Afla ce spun astrele despre alimentatia ta din acest sezon

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 04:16

Daca te astepti la o dieta fulger, uita de asta! Astrele se gandesc la sanatatea ta si iti dau cateva sfaturi pe care trebuie sa le incluzi in stilul tau de viata. Uite ce ce trebuie sa faci pentru a arata perfect in acest sezon!

Berbec

Probabil nu trebuie sa slabesti foarte mult pentru a arata perfect, pentru ca metabolismul tau este accelerat. Astrele spun ca este bine sa renunti la mancarurile grase si sa incepi sa consumi unele sanatoase din nuci sau avocado.

Taur

Iti place mancarea buna si iti este greu sa renunti al unele lucruri. Include in dieta ta cat mai multe fructe de sezon, legume si cereale integrale.



Gemeni

Daca ai probleme cu greutatea este din cauza faptului ca mananci pe fuga si adesea consumi fast food. Este timpul sa renunti la acest stil de viata. Daca ai un program foarte incarcat cauta variantele mai sanatoase ca sandwichuri cu salata si branza sau chiftele vegetale cu diferite sosuri.

Rac

Iti place sa gatesti ceea ce este bine insa incerca sa te concentrezi pe alimente cu mai putin grasimi si pe preparate care contin mai multe fibre.


Leu

Fripturi, lasagna, paste si mancaruri picante, cam asa arata meniul tau. Trebuie sa renunti la aceste preparate si sa incepi sa mananci mancare chinezeasca, thailandeza cum ar fi broccoli cu pui sau supa de taitei.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri: