Uite ce fete au vedetele cand se stramba! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:27

Cand vad un aparat de fotografiat sau o camera de filmat, vedetele ba o iau la fuga, ba se umfla in pene si zambesc mai frumos.

Unele insa par a face aceleasi gesturi cand vine un paparazzo in fata lor. In ultimul timp, vedetele par sa se fi indragostit de acelasi semn in fata fotografilor: semnul de victorie. 

Din orice pozitie ai fotografia-o pe Antonia, nu are cum sa nu-ti reuseasca un cadru perfect! E frumoasa si haioasa! Stie cum sa se faca placuta si sa devina deliciul fotografilor! Are un stil aparte de a poza! De obicei, atunci cand incepe sa zambeasca la camera, Antonia nu uita sa ridice doua degete in semn de victorie.
Ii place asa de mult statutul de invingatoare, incat face acest gest destul de des!

Multe alte vedete recurg la aceeasi metoda de exprimare. Nu vor sa stea ca o stana de piatra in fata aparatelor foto, asa ca incep sa gesticuleze. Smiley, Loredana Groza si Cosmina Pasarin imediat cum se pun in pozitie, isi si ridica cele doua degete in aer. Si Anda Adam este o amatoare a semnului de victorie, asa ca, de indata ce isi face aparitia la un eveniment, ridica timid mana in fata fotografilor.


Ei, dar treaba-i alta cand aparatul foto este schimbat cu camera video! Artisitii de la noi au alte reactii cand vad ca sunt filmati. Majoritatea ne fac cu mana, unii ofera pupici, iar altii mai nazdravani scot limba.

Ei, si daca in Romania, te poti maimutari cum vrei, in strainatate nu-i de glumit. Starurile de la Hollywood se gandesc de doua ori inainte sa faca vreo grimasa in fata fotografilor.
Orice semn poate fi asociat cu organizatiile secrete. De exemplu, starurile din America erau pur si simplu indragostite de un gest inofensiv: isi foloseau degetele pentru a scoate in evidenta ochiul drept. Dar totul a fost interpretat! Britney Spears, Lady Gaga sau Justin Bieber au ajuns sa fie acuzati de colaborare cu Ordinul Iluminatilor, o organizatie secreta cu traditie, pentru care acest symbol incadrat intr-un triunghi, reprezinta Ochiul Atotvazator.

Pe langa starurile internationale, care au fost acuzate de complicitate cu aceasta organizatie, se afla si cantareata noastra Inna.
Folosind această simbolistică in sedinta sa foto, Inna a fost acuzata de presa ca ar dori sa transmita un anumit mesaj si ca artista ar fi o marioneta a organizatiei secrete Illuminati. Inna a tratat totusi speculatiile ca pe o gluma.




 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.