Uite ce gimnasta celebra ii va sustine pe stelisti la meciul cu Molde, din Norvegia

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:54

Fosta gimnasta, Steliana Nistor, stabilita de ani buni in Norvegia, la Oslo, le va tine pumnii stransi stelistilor la meciul pe care acestia il vor disputa joi seara, in fata celor de la Molde. Partida conteaza pentru grupele Europa League.

In urma cu aproape trei ani, Steliana Nistor, fosta componenta a lotului olimpic de gimnastica al Romaniei, medaliata cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing a ales sa se stabileasca in Norvegia. Actualmente, "Micuta chinezoaica" asa cumn era alintata Steliana pe vreme cand practica sportul de performanta, este o antrenoare de succes la un club de gimnastica de langa Oslo. Cum Steaua va disputa maine, la Molde, cel de-al doilea meci in compania echipei norvegiene cu acelasi nume din cadrul Europa League, Stela le tine pumnii stransi elevilor lui Reghecampf.
" Stiu ca stelistii au invins in meciul de la Bucuresti.Cred ca au toate sansele sa obtina o victorie, si aici, in Norvegia", a precizata Steliana Nistor care a explicat pentru WOWbiz, de ce trebuie sa se teme stelistii cel mai tare. "De vreme. E foarte frig aici. In special seara.", a adaugat Steliana Nistor. (Razvan Ionascu)

 

Taguri: