Uite ce inseamna o zi de rasfat pentru Vica Blochina! Blondina a cheltuit o groaza de bani pe masaje, blanuri sau mese scumpe!

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:07

Vica Blochina este una dintre vedetele de la noi care tine la aspectul ei fizic. Se intretine la masaj, iar acest ritual o face sa se simta excelent.

 

Uite ce inseamna o zi de rasfat pentru Vica Blochina! Blondina a cheltuit o groaza de bani pe masaje, blanuri sau mese scumpe!
Vica Blochina este una dintre vedetele de la noi care tine la aspectul ei fizic. Se intretine la masaj, iar acest ritual o face sa se simta excelent.
O echipa WOWbiz a insotit-o pe diva la salon si a urmatit-o pas cu pas.
In masina, Vica a facut o lista cu barbatii din showbiz pe care ii place fizic. "Imi plac Smiley, Connect-R, Stefan Banica sau Tudor Chirila. Stefan Stan sau Moga nu sunt deloc pe gustul meu. Oricum, nu e niciunul care sa ma dea asa pe spate ca faceam eu ceva, ma bagam in seama. In ultima perioada a inceput sa imi placa de "Bursucu'". A slabit, are ochii aia frumosi, e si inteligent.
Imi plac tipul asta de barbati, glumeti si inteligenti", a spus Vica.
In fiecare zi face cate doua masaje, prilej sa mai discute "ca fetele". "Mie imi place sa iubesc si cand o fac joc si la dublu si la triplu, la cat este nevoie", a recunoscut ea patimas.
De aici s-a plecat la un magazin de blanuri pentru ca, desi are o gramada acasa, niciodata nu e de ajuns, nu? Aici a facut si niste dezvaluiri interesante.
"Ei, mai de mult, am primit o geanta Hermes. Si sa ma fi vazut pe mine cu geanta pe umar, cu un telefon cu cartela neincarcata si fara niciun ban in buzunar. Asta e, dar aveam geanta de fite, nu", a povestit ea.
Dupa atata shopping, fetelor li s-a facut pofta de mancare. Au luat-o la pas spre un restaurant de fite din Bucuresti, acolo unde Vica s-a intalnit cu niste prieteni de-o viata.
Voia buna a fost la ea acasa, asa ca, mai mare dragul sa iti petreci ziua la fel ca Vica.
Urmareste aici integral reportajul!

O echipa WOWbiz a insotit-o pe diva la salon si a urmatit-o pas cu pas. In masina, Vica a facut o lista cu barbatii din showbiz pe care ii place fizic. "Imi plac Smiley, Connect-R, Stefan Banica sau Tudor Chirila.

Stefan Stan sau Moga nu sunt deloc pe gustul meu. Oricum, nu e niciunul care sa ma dea asa pe spate ca faceam eu ceva, ma bagam in seama. In ultima perioada a inceput sa imi placa de "Bursucu'". A slabit, are ochii aia frumosi, e si inteligent. Imi plac tipul asta de barbati, glumeti si inteligenti", a spus Vica.


In fiecare zi face cate doua masaje, prilej sa mai discute "ca fetele".
"Mie imi place sa iubesc si cand o fac joc si la dublu si la triplu, la cat este nevoie", a recunoscut ea patimas.

De aici s-a plecat la un magazin de blanuri pentru ca, desi are o gramada acasa, niciodata nu e de ajuns, nu? Aici a facut si niste dezvaluiri interesante." Ei, mai de mult, am primit o geanta Hermes. Si sa ma fi vazut pe mine cu geanta pe umar, cu un telefon cu cartela neincarcata si fara niciun ban in buzunar. Asta e, dar aveam geanta de fite, nu", a povestit ea.


Dupa atata shopping, fetelor li s-a facut pofta de mancare. Au luat-o la pas spre un restaurant de fite din Bucuresti, acolo unde Vica s-a intalnit cu niste prieteni de-o viata. Voia buna a fost la ea acasa, asa ca, mai mare dragul sa iti petreci ziua la fel ca Vica.

Urmareste aici integral reportajul!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.