Uite ce poti face pentru a combate respiratia urat mirositoare!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:42

Respiratia urat mirositoare poate fi cauzata de o multime de factori.

Medicamentele pe care le luam duc la uscaciunea gurii iar in lipsa salivei, bacteriile isi fac de cap. De asemenea o igiena precara duce la inmultirea bacteriilor din cavitatea bucala. Uite ce trebuie sa faci pentru a evita aceasta problema neplacuta.

Periaza-ti limba

Periajul limbii este la fel de important ca si cel al dintilor. De aceea este bine ca de doua ori pe zi, dimineata si seara, cand te speli pe dinti sa ai grija sa iti periezi si limba pentru a indeparta bacteriile.




Foloseste guma de mestecat

Guma de mestecat nu este doar o solutie rapida pentru respiratia urat mirositoare. Mestecarea gumei duce la producerea salivei in cantitati mai mari iar astfel cavitatea bucala este protejata de bacterii.

Consuma alimentele potrivite
Merele si morcovii ajuta la curatarea cavitatii bucale. De asemenea, aceste gustari sanatoase reduc aciditatea din stomac, o alta cauza a respiratiei urat mirositoare.

Evita deshidratarea

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Bea multa apa si evita cafeaua si bauturile care contin mult zahar. Acestea duc la deshidratarea organismului.

Mentine-ti igiena orala

Viziteaza-ti stomatologul periodic, spala-te pe dinti si foloseste apa de gura si ata dentara. Vezi si restul sfaturilor pe kfetele.ro!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.