Uite cum a reactionat Selena cand a aflat ca Justin Bieber ar putea fi tatic!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:53

De cand a inceput sa se intalneasca cu Justin Bieber, la sfarsitul lui 2010, Selena Gomez a suportat isteriile fanelor geloase si amenintarile tututor celor care nu o vroiau in preajma lui Bieber, insa nu se astepta ca Justin sa fie implicat intr-un proces de paternitate.

“Selena a aflat prima data despre faptul ca Bieber ar putea fi tata de pe Twitter”, dezvaluie o sursa. “La inceput a crezut ca e o gluma, dar cand a cautat pe google, a vazut nenumarate stiri si intreaga poveste a fetei care l-a dat in judecata. Normal ca nu i-a picat deloc bine.”

Ingrijorata ca scandalul va avea un impact negativ asupra carierei sale, Selena a incercat sa puna capat relatiei, dar Bieber a convins-o sa nu il paraseasca.


Justin, in varsta de 17 ani, nu i-a spus la inceput despre scandal si despre faptul ca e dat in judecata pentru recunoasterea unui copil de aproape un an deoarece spera ca totul sa treaca de a sine, dar fiereste ca nu s-a intamplat asa.

Avocatii lui Bieber au negat cu vehementa ca tanara de 20 de ani, Mariah Yater a intretinut relatii sexuale cu starul, intr-o baie dupa un concert, in octombrie anul trecut.


Justin neaga si el intreaga poveste. “E o tampenie ca cineva sa vina si sa faca false acuzatii, nimic din toate astea nu sunt adevarate. Nu am vazut-o in viata mea pe aceasta femeie.” El a fost de acord sa faca testul de paternitate dupa ce va reveni din turneul mondial si a promis ca o va si da in judecata pe Mariah.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.