Uite cum arata un iaht de 300 de milioane de dolari. Iti place?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 aug 2021, 02:40

Proiectat de celebrul designer francez Philippe Starck, iahtul numit simplu "A" a devenit rapid cea mai controvesata ambarcatiune din lume datorita designului, care seamana mai mult cu o nava militara sau cu un submarin.

Cu o lungime de 120 de metri si un cost de peste 300 de milioane de dolari, hotelul pe apa este detinut de Andrey Melnichenko, un miliardar rus in varsta de 38 de ani.

 

Ambarcatiunea are la bord trei piscine, un helipod si trei barci mai mici de viteza.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste bună pentru femeile din țara noastră! Indemnizația pentru creșterea copilului ar putea crește considerabil

Iahtul dispune in

plus de tehnologie de ultima ora. Spre exemplu, in dormitorul principal se intra doar pe baza de amprenta. Camera dispune de un TV retractabil cu diagonala de 152 de centimetri.

 

Singurul lucru traditional la "A" este carma fabricata din lemn, insa ambarcatiunea poate fi controlata si cu ajutorul unui joystick sau a unui touch screen.
 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.