Uite cum le raspunde Cristi din Banat celor care l-au parodiat! "Pe Badea m-am suparat rau! Bendeac e un tantalau!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 sep 2020, 05:50

Imediat cum a aparut melodia lui pe canalul You Tube, tot mai multe persoane au inceput sa faca misto de Cristi din Banat.

Printre ei s-au numarat Mircea Badea, Mihai Bendeac sau diverse trupe de comedie. Acum a venit momentul ca artistul din Banat sa le dea replica. "Pe Mircea Badea m-am suparat cel mai rau. E urat cum vorbeste, dar asta este, ii iert. Bendeac e tantalau.

Era sa se inece cand ma parodia. Ce pot sa zic, la inceput m-am suparat tare si ma deranjau, dar apoi am realizat ca ei fac asta pentru ca deja mi-am facut un nume.

Ma oprea lumea pe strada sa imi ceara autografe, ma recunosteau, a fost frumos", a spus Cristi din Banat.( sursa wowbiz.ro)


/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16778967/1/media-142727130497382400.jpg

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.