Uite cum s-au distrat invitatii la botezul fiicei Alinei si a lui Alexandru Ciucu! Parintii sunt foarte multumiti de ce a iesit!

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:12

Alexandru si Alina Ciucu si-au boteza fetita, Elena Carolina, la bisericuta din incinta Palatului Mogosoaia duminica.

Dupa ceremonie, invitatii s-au deplasat in cortul amplasat pe acelasi domeniu, unde a avut loc petrecerea de botez. Cei doi soti sunt foarte multumiti de cum a iesit intregul eveniment si marturisesc ca totul a fost exact cum isi imaginau."De maine ne odihnim, recuperam cu somnul. A iesit totul cum era in imaginatia mea. Au fost 300 de suflete, totul a fost o nebunie, cu buna dispozitie si zambete. Mi-a fost teama de momentul scufundarii, am intrebat pediatrul daca raceste si mi-a spus ca la botez nu pateste niciodata nimic copilul.

Acum am experienta si la al doilea copil nu mai am probleme" a povestit Alina in platoul Kanal D.

Printre invitati s-au numarat si Madalin Ionescu si Adelina Pestritu care au fost si ei foarte incantati de ce e a iesit.
" Eu am venit mai tarziu si Duban mi-a spus la un moment dat sa mai stam 5 minunte si am stat 4 ore. Baietelul lui Andrei a stat pana la final.

Vorba aia, restaurante mai inchizi ca te da personalul afara, dar cand inchizi un botez...
" a spus Madalin la WOWbiz.

" Ce candy bar a fost acolo... Eu incercam sa ma abtin si sa merg cu dieta mea, insa n-am putut, am gustat din toate" a spus si Adelina.

Urmareste aici materialul video!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii