Uite cum se mentine Jojo in forma! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 aug 2021, 03:00

Catalina Grama, zisa Jojo, adora sa faca sport! Jojo este una dintre cele mai frumoase si mai sexy actrite de la noi. Cu siguranta va aduceti aminte scena nud din filmul Poker.

Blonda are un trup de invidiat chiar daca a devenit de curand mamica. Jojo a acceptat sa ne divulge secretul frumusetii ei: face sport din placere. Nici macar atunci cand era gravida nu s-a oprit din a face tot felul de exercitii. Artista a declarat ca cel mai mult ii place sa faca abdomene, insa, dupa nastere nu mai are acelasi randament din cauza operatiei de cezariana." Acum nu mai fac atat de multe.
Nu mai pot sa exagerez, mai ales ca dupa o cezariana trebuie sa fiu atenta cu partea respectiva. Ma antrenez lejer, dar asta se vede si conteaza foarte mult
", a declarat Jojo.  Insa, de cand a devenit mamica, vedeta consuma multe calorii si din pricina fiului ei, Achim. Jojo face sport si acasa. Se joaca cu baietelul ei, dar cel mai mult ii place sa il tina in brate.
" Acum a depasit 10 kg, a implinit 10 luni. E greu, dar imi face o reala placer sa il port in brate si sa ne jucam impreuna

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.