Uite in ce tara locuiesc femeile cu cei mai mari sani din lume!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 oct 2020, 09:15

Daca te-ai intrebat vreodata in ce tara locuiesc femeile cu cei mai mari sani, noi iti dam raspunsul.

Se pare ca exista o harta a mapamondului unde zonele sunt delimitate nu in functie de relief, ci de marimea pe care o poarta la sutien femeile. "Atlasul cupelor" indica marimea medie la sutien dintr-o anumita regiune. Nu este o inventie a unei minti perverse, ci a fost publicata in ziarul german Bild, iar harta a fost intocmita pe baza unor analize de markenting. 

 

S-a luat in calcul care cupa se cumpara cel mai mult intr-o anumita tara.

Se pare ca cele mai mari numere la sutien se vand in Rusia, Finlanda, Suedia si Norvegia. Aici, femeile poarta in medie cupa D+. Pe locul doi, se afla americancele, femeile din Venezuela si Columbia, dar si cele din Europa Centrala, avand in medie cupa D. Nici romancele nu stau mai rau! Ele se claseaza pe locul 3, adica cupa C. Potrivit "Atlasului Cupelor", femeile cu cei mai mici sani sunt in Africa si Asia, in special Asia de Est. 


Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”