Uite-te cu atentie la degetele tale si verifica daca ai niste dungi rosii subtiri pe sub unghii, ca in poza. Daca da, afla ca organismul incearca sa iti transmita un semn! Uite ce inseamna acest lucru

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 09:51

Fara sa stii, corpul tau iti da zilnic semnale referitor la starea ta de sanatate sau la boli ascunse prin diferite semne. Trebuie doar sa inveti sa le interpretezi.

Spre exemplu, daca ai observat vreodata ca ai niste dungi rosii minuscule pe sub unghii, ar trebui sa mergi la un control medical.

Ele pot indica existenta unei infectii la valvele inimii numita endocardita bacteriana. Acest lucru este si mai probabil daca aveti des stari de febra usoara si oboseala.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Voi ce alte astfel de semne mai stiti?

 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.