Uite unde poti pleca in vacanta cu bani putini! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:23

E vreme de vacanta, de stat la soare pe sezlong si preferabil pe malul unei mari.

Doar ca distractia costa iar in vremuri de criza preferintele turistice ale romanilor au suferit schimbari importante. Destinatiile exotice raman un vis. La ele se pot gandi doar cei care nu duc deloc grija zilei de maine. Asemenea locuri nu sunt aproape de Romania si sa ajungi la capatul lumii costa.

De paradisul cu ape limpezi si palmieri umbrosi va despart doar cateva mii de euro. Mult pentru unii, putin pentru altii. Un
circuit de doua saptamani prin Thailanda, Malaezia si Singapore ajunge 3500 de euro. In acesti bani, aveti inclus hotel de cinci stele cu trei mese pe zi. Exista destinatii pentru toate gusturile, insa nu pentru toate buzunarele.

Pentru romanii de rand care nu-si permit luxul unor destinatii de top, exista alternative pentru o vacanta de vis in strainatate. Sunt reduceri chiar si acum in plina vara pentru un sejur avantajos pe plajele Greciei, Turciei si Bulgariei.


Apetitul pentru vacante al romanilor se pare ca este, din nou, trezit la viata. Agentiile de turism spun ca, fata de anul trecut, vanzarile au crescut cu 15%