Uite unde sta Adrian Nastase in penitenciarul Jilava! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:11

Penitenciarul Jilava, aruncat, undeva, pe camp la margine de Capitala. Peste 1.800 de detinuti isi ispasesc pedepsele dincolo de zidurile groase ale inchisorii.

Printre ei si Adrian Nastase. A fost la Penitenciarul Rahova, iar, acum doua saptamani, a fost transferat, aici, la Jilava.

Drumul din libertate pana in celula nu e atat de simplu pe cat pare. O data ajunsi aici, detinutii trebuie sa treaca, mai intai, de primul control.
 
Apoi detinutii ajung in celula. De obicei, camere cu 12 sau 24 de paturi. E curat, insa atmosfera este sufocanta.
Pentru ei, timpul inseamna totul: curge incet si apasator.

Au aflat si ei ca Adrian Nastase le este coleg de suferinta. In incinta penitenciarului exista chiar si un magazin. Asa ca fostului premier nu ii va lipsi nimic. Poate doar libertatea.

Aici, in izolare, intre gratii si sunet de catuse, Dumnezeu este parca mai aproape. Detinutii au si o capela.
Cine iese la munca si este cuminte, poate primi o vizita din partea iubitei.
Nu oricum, ci in camera intima. Si tot aici, la Jilava, se afla si Spitalul Penitenciar, unde este detinut fostul premier Adrian Nastase. Spitalul are aparatura de ultima generatie: orice analiza oricat ar fi de complicata poate fi facuta aici.

Totul este curat si simplu. Nici pe departe nu este lux, cum a fost obisnuit Nastase.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.