Ülfet din serialul Promisiunea, apariție uluitoare, dincolo de hainele tradiționale purtate pe platourile de filmare! Iată cât de bine arată celebra actriță Hatice Aslan la venerabila ei vârstă

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 nov 2023, 16:20
actrite din turcia Foto(4)

Hatice Aslan, o figura emblematica a cinematografiei turcesti

Sursa: televizyongazetesi.com

Cum arată Ülfet din serialul Promisiunea, dincolo de vălul și hainele purtate la filmări! Renumita actriță Hatice Aslan este o femeie cochetă și elegantă în viața de zi cu zi! Iată cum a fost surprinsă recent!

Hatice Aslan face parte din generația de aur a cinematografiei turcești, fiind considerată una dintre cele mai talentate și frumoase actrițe. În cele patru decenii de activitate pe platourile de filmare, actrița a cucerit publicul cu talentul ei uluitor, cu o carisma aparte și o frumusețe răvășitoare. Deși are în prezent venerabila vârstă de 61 de ani, îndrăgită actrița continuă să își surprindă fanii cu aparițiile sale spectaculoase atât pe micile ecrane, cât și în mediul online, unde este admirată de mulți următori.

Publicul din România o va putea urmări in curând, in distribuția serialului Promisiunea, care va avea premiera pe 13 noiembrie. 

Cum arată Ülfet din serialul Promisiunea, dincolo de valul și hainele purtate la filmări

Hatice Aslan s-a născut în anul 1962, în orașul Sivas, unde a crescut și a studiat până la vârstă majoratului, când a decis să plece în capitală Turciei, Ankara, pentru a-și continua studiile.

Dornică să devină o actrița de renume, Hatice s-a înscris la Facultatea de Teatru, în cadrul Conservatorului de Stat din Ankara, pe care a încheiat-o cu succes. În anul 1983, actrița a debutat pe scenă Teatrului de Stat cu un prim rol într-o piesă celebra, intitulată Înfrumusețare de stepă, iar între 1986 și 1992 a jucat pe scenă Teatrului de Stat din Izmir, unde a făcut de asemenea furori cu aparițiile sale.
În această perioadă, Hatice Aslan l-a cunoscut pe primul ei iubit, actorul Hakki Ergok, căruia i-a dăruit un fiu, pe nume Ekin Ergok. Tânărul a moștenit talentul actoricesc de la părinții săi și peste ani a devenit actor.

Între timp, părinții lui s-au despărțit iar Ekin a rămas în grijă mamei sale. În anul 1992, Hatice s-a căsătorit cu celebrul pictor Renan Kaleli, însă căsnicia lor s-a destrămat în anul 2000, când au decis de comun acord să se despartă definitiv.

În prezent renumita actriță este singură, dar se dedică trup și suflet carierei sale, participând în diverse proiecte de excepție.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc “Promisiunea”! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un carusel de emoții și trăiri! Actorul Selim Bayraktar este cunoscut publicului din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”

Unul dintre cele mai recente roluri jucate de talentată Hatice Aslan a fost cel din serialul Promisiunea, care va începe la Kanal D, pe 13 noiembrie 2023 și va fi difuzat de luni până joi, de la ora 20:00. Renumita actrița a dat viață personajului Ulfet, care de asemenea i-a adus mare succes atât în Turcia, cât și peste hotare.

Citește și: Cine este și câți ani are Meliha Kuloglu din noul serial Promisiunea! Iată cu ce se ocupă tânăra actriță Miray Akay în afara platourilor de filmare