Ülfet din serialul Promisiunea, schimbare uluitoare de look! Cum arată în prezent celebra actriță Hatice Aslan! Iată ce imagini de senzație au apărut pe contul ei de socializare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 nov 2023, 11:39

Hatice Aslan, in rolul Ülfet din serialul Promisiunea 

Sursa: Captură KANAL D

Vicleana Ülfet din serialul Promisiunea, apariție încântătoare în mediul online, la scurt timp de la încheierea filmărilor! Iată la ce transformare fizică spectaculoasă a recurs renumita actriță Hatice Aslan!

Hatice Aslan se numără printre cele mai apreciate și admirate actrițe din generația de aur a cinematografiei turcești. Deși are 61 de ani, îndrăgita actriță își surprinde în continuare fanii cu aparițiile sale uluitoare atât pe micile ecrane, cât și în mediul online.Publicul din România a cunoscut-o recent în distribuția serialului Promisiunea, în care a dat viață personajului Ulfet, care i-a adus o mare reușită pe plan profesional.

Ülfet din serialul Promisiunea, transformare spectaculoasă de look

Hatice Aslan s-a născut în anul 1962, în orașul Sivas, în sânul unei familii modeste, care în ciuda situației materiale dificile i-a oferit o educație exemplară și a sprijinit-o în alegerile sale pe plan profesional de mai târziu. Pentru că visase încă din adolescență să devină o actriță celebră, la vârsta majoratului, Hatice a decis să plece în Ankara pentru a-și continuă studiile.

Aceasta a fost admisă la Facultatea de Teatru, în cadrul Conservatorului de Stat. Iar în 1983, Hatice Aslan a debutat pe scena Teatrului de Stat din capitală, unde a făcut furori datorită talentului ei remarcabil.

Între 1986 și 1992 a jucat pe scena Teatrului de Stat din Izmir, unde a fost rapid îndrăgită de public. Tot în această perioadă, Hatice Aslan s-a îndrăgostit iremediabil de colegul ei de breaslă, actorul Hakki Ergok, care i-a devenit soț și la scurtă vreme actrița i-a dăruit un fiu, pe nume Ekin, care le-a călcat pe urme părinților

săi și este astăzi un actor de seama. Însă după doar câțiva ani de căsnicie, cei doi actori au hotărât să se despartă. În anul 1992, Hatice Aslan l-a cunoscut pe celebrul pictor turc Renan Kaleli, care a cerut-o în căsătorie, iar la scurt timp s-au căsătorit. Însă căsnicia lor s-a destrămat în anul 2000, când au decis să divorțeze. În prezent, renumita actriță este necăsătorită și se dedică trup și suflet carierei sale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Câte episoade are serialul Promisiunea, fascinanta producție care deja a captivat telespectatorii cu o poveste impresionantă de viață

Dincolo de platourile de filmare, Hatice Aslan este foarte activă și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri de senzație din viața personală, dar și de la filmări. De curând, aceasta a postat câteva imagini în care și-a făcut apariția cu un look total schimbat. Faimoasa actriță are în prezent părul mult mai scurt și o alură tinerească și fresh, iar fanii săi au fost foarte încântați de schimbarea la care aceasta a recurs.

Citește și: Ülfet din serialul Promisiunea, apariție uluitoare, dincolo de hainele tradiționale purtate pe platourile de filmare! Iată cât de bine arată celebra actriță Hatice Aslan la venerabila ei vârstă