„Ultima dată când am plâns a fost când a murit tatăl meu” Care este cea mai mare frică a lui Andrew Tate. Afaceristul a vorbit deschis despre temerile sale, dar și despre motivul pentru care a plâns ultima oară

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 19 feb 2024, 10:51

Andrew Tate în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: Captură Youtube

Controversatul Andrew Tate a vorbit despre fricile sale, dar și despre motivul pentru care a plâns ultima dată. De ce se teme afaceristul?

Invitat în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Andrew Tate a dat cărțile pe față și a vorbit despre fricile sale. În ciuda aparențelor, afaceristul a dezvăluit faptul că sunt și anumite lucruri pe care preferă să le evite în această viață.

Andrew Tate a dezvăluit motivul pentru care a plâns ultima data

Considerat de multe ori rece și destul de tranșant, Andrew Tate are și momente de slăbiciune.

Afaceristul s-a deschis în fața telespectatorilor, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, și a vorbit despre momentul în care a plâns ultima oară. Acesta a dezvăluit că moartea tatălui său a fost un moment sensibil pentru familia lui, fiind și motivul pentru care nu și-a putut stăpâni lacrimile.

”Ultima dată când am plâns a fost când a murit tatăl meu, și nu pentru că nu aș fi putut să-mi opresc lacrimile.

Aș fi putut să o fac ușor, dar mi-am permis să plâng din respect pentru el, pentru că eu cred că merita asta ca o marcă de respect și nu am mai plâns de atunci, nu pentru că încerc să nu o fac, ci pur și simplu nu simt nevoia. Plânsul nu contribuie prea mult la o soluție”,
a dezvăluit Andrew Tate, în cadrul emisiunii ” 40 de întrebări cu Denise Rifai ”.

Citește și: „O întrebare foarte bună” Andrew Tate, luat prin surprindere de Denise Rifai! Care a fost momentul în care oamenii au început să îl trateze cu respect

Andrew Tate a mărturisit faptul că este genul de persoană orientată către soluții și logică, motiv pentru care nu înțelege plânsul. Cu toate acestea, afaceristul a dezvăluit faptul că are anumite temeri, lucruri ce nu-i fac tocmai plăcere.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

De ce se teme Andrew Tate

Afaceristul Andrew Tate a dezvăluit faptul că nu-i place oceanul și apa întunecată.

Într-o ușoară notă de ironie, Andrew a mărturisit faptul că el și rechinii au o înțelegere, motiv pentru care nu-i place să se avânte în ape adânci și necunoscute.

”Eu și rechinii avem o înțelegere nebunească. Dacă nu intru în apă, ei nu vin la mine acasă. Și până acum, totul a fost perfect. Așa că nu vreau să supăr rechinii, pentru că toată lumea spune că nu sunt rechini, dar nu poți vedea cu adevărat acolo, ar putea să fie.

Așa că atâta timp cât nu vreau să apară rechini la ușa mea ca DIICOT-ul, o să rămân departe de ocean. Așa că nu-mi place oceanul”, a mai spus Andrew Tate.

Citește și: ''Cred că este o rușine'' Andrew Tate, motivul pentru care s-a ascuns în România, dintre toate cele 19 țări din care putea alege. Ce părere are despre sistemul de justiție

Andrew Tate a vorbit și despre frica de înălțimi, dar cu toate acestea recunoaște că a sărit cu parașuta și s-a dat cu parapanta. Afaceristul susține că nu are alte temeri, însă nu și-ar dori să-și dezamăgească familia și numele pe care îl poartă.

Afaceristul susține că nu trăiește în frică, însă consideră că frica te poate face mai puternic atunci când o preiei și o îndrepți în direcția potrivită. Andrew Tate crede în Dumnezeu și consideră că totul este deja planificat. „ Trăiesc cu o inimă pură și sunt fericit. Nu am timp pentru frică ”.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.