Ultima discutie dintre Ileana Ciuculete si clarvazatorul Viorel Pop, cu putin timp inainte ca artista sa moara! Cei doi se aveau ca fratii! "Viorele, nu mai pot sa ma mai misc, ma doare burta! Nu imi mai simt picioarele!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 mar 2017, 10:07

Clarvazatorul si bioenergeticianul Viorel Pop este in stare de soc dupa cumplita veste ca Ileana Ciuculete a murit. Viorel Pop si artista erau extrem de apropiati, iar el i-a fost alaturi pana in ultimele momente din viata.

"Familia Ciuculete pentru mine a fost o familie, am fost ca niste frati. Ne-am cunoscut din anul 2001, am fost si la ei acasa,, au fost si ei la mine, am fost de nedespartit.
Ileana a fost si ramane in suflet ca o sora. O femeie extraordinara, plina de viata, ambitioasa, o olteanca infipta. Nu dadea de la nimic inapoi. In primul rand, ca femeie, era exemplara. Nu gaseai la ea acasa mizerie si tot timpul era activa.

"Viorele, stai ca mai scot un album", mereu imi spunea. Imi cerea sfaturi, venea la mine la cabinet sau ne intalneam si la oras.
I-am propus odata sa mergem in Delta si imi spunea: "Fugi de aici, esti nebun? Eu nu vreau la apa, imi e frica. Daca ma inec? Eu vreau sa mor pe pamant", imi spunea.

Apropiat al familiei Ciuculete, clarvazatorul Vasile Pop si-a adus aminte de momentul in care Ileana i-a spus ca nu mai poate.

"Joi sau vineri am plecat la Bistrita ca sa vin la Timisoara. Pe la noua jumate m-a sunat Cornel. Mi-a spus ca nu se simte bine Ileana, ca e in spital. Mi-a dat-o la telefon.
Mi-a spus: "Nu mai pot, ma doare mijlocul, nu pot sa ma misc"
Ea nici nu acorda multa atentie la sanatate, pentru ea a contat mult sa fie bine de la piept in sus, sa aiba voce.
Ea alerga foarte mult, muncea foarte mult, iar acest lucru a dat-o peste cap. Mi-a adus aminte de tatal meu.Tatal meu nu a consumat alcool, dar a muncit pana la epuizare. Mi-am facut o incarcare energetica, s-a simtit mai bine, nu a mai avut asa dureri, am imbarbatat-o, i-am spus ca o sa fie ok.
"Viorele, nu ma pot sa ma mai misc, ma doare burta, nu imi mai simt picioarele".
La ciroza hepatica coboara durerea in zona inghinala.
I-am facut o sedinta de reincarcare energetica, iar a doua zi m-a sunat Cornel. Nu am spus niciodata la nimeni cand se termina firul vietii, asa ca am incercat sa il imbarbatez. A doua seara l-am sunat eu. Mi-a spus ca au bagat-o in perfuzie, ca nu mai au unde sa ii bage perfuzie".
Cu lacrimi in ochi, bioenergeticianul Viorel Pop a vorbit cu emotie despre frumoasa relatie dintre Ileana Ciuculete si Cornel Gales.

"Cornel a iubit-o si o iubeste foarte mult. Era disperat. Incepuse sa planga. I-am spus: "Mai, Cornele, mai e o sansa. Hai sa incercam si pe partea cealalta".


Vezi inregistrarea si mai multe detalii pe wowbiz.ro.