Ultima fita in materie de SPA. Masaj cu ceara lumanarilor aprinse

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:51

Masajul, relaxarea absoluta dupa o zi obositoare de munca. Iar specialistii nu mai stiu ce sa mai inventeze. Ultima fita: masajul cu ceara cremoasa a lumanarilor aprinse.

##VIDEO85653##Dincolo de relaxare, acest tip de masaj are grija si de sanatatea dumneavoastra! Totul incepe simplu: se aprinde lumanarea cosmetica, se lasa cateva minute sa se topeasca ceara si se trece la treaba. Nu va speriati, ca nu frige! Specialistii spun ca acest tip de crema se topeste la o temperatura cu doar 3-4 grade mai mare decat cea a corpului.

Este, insa, esential ca masajul ca inceapa de jos in sus: adica incepe din talpi si se termina la ceafa.

Cu ajutorul lumanarii, se poate face orice tip de masaj: de la cel anticelulitic, pana la cel de relaxare. Cert este ca uleiul de soia continut de aceasta lumanare are beneficii nebanuite asupra pielii. Dupa numai 60 de minute, clientii ies alti oameni din cabinetele terapeutilor. Un asemenea rasfat costa 90 de lei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

 

 

Taguri:

În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.