ULTIMA ORĂ! Ce s-a întâmplat cu Gheorghe Dincă în urmă cu puțin timp

Autor: O.P.

Principalul suspect al crimelor din Caracal, Gheorghe Dincă, a fost adus duminică la București, unde a fost închis în Arestul Central al Poliţiei Capitalei.

Între timp sunt așteptate și rezultatele analizelor INML privind urmele biologice descoperite în pădurea în care Gheorghe Dincă a declarat că ar aparține Luizei Melencu.

După 5 săptămâni în care o armată de criminalişti, poliţişti şi procurori a verificat casa lui Gheorghe Dinca, cercetarea la faţa locului pare că s-a încheiat.

Rezultatele obţinute din prelevarea probelor găsite în casa indică însă un lucru teribil: ar putea fi mai multe victime, nu doar Alexandra Măceșanu şi Luiza Melencu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Este dezastru pentru 500.000 de romani! Anunt de ultima ora!

Aproximativ 40 de pete de sânge, identificate în diferite locuri ale proprietăţii lui Dincă, nu ar aparţine nici Alexandrei, nici Luizei. Surse din anchetă spun că analizele ar indica profile genetice feminine.

 

Taguri: