Ultimă oră! Ce se întâmplă cu Mihai Constantinescu în spital

Autor: R.V.

Mihai Constantinescu este internat la Spitalul Floreasca de mai bine la jumătatea lunii mai.

La începutul săptămânii trecute, medicii au declarat, potrivit mediafax.ro, că starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu este în continuare „staţionară”,nefiind înregistrată nicio evoluţie în acest sens. Artistul e încă internat la Spitalul Floreasca „în stare gravă, la fel de rea, vegetativă”.

Citeste si: Ce avere COLOSALĂ lasă Mihai Constantinescu în urma sa! E pur și simplu uluitor

„E în stare gravă, la fel de rea, înţeleg că vegetativă.

Încă e ţinut pe aparate.(...) E staţionar acum, starea sa nu a evoluat nici în bine, nici în rău”, au spus surse medicale din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Floreasca, din București.

Cu toate acestea, în ultimele zile au început să apară zvonuri conform cărora îndrăgitul artist ar fi fost decoectat de la aparate și poate respira singur. Mai mult, Mihai Constantinescu și-ar fi mișcat și câteva degete, conform realitatea.net.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală pe 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator, el fiind internat în unitatea spitalicească de mai bine de trei săptămâni.

Mihai Constantinescu şi-a anulat în luna martie câteva concerte din cauza stării de sănătate, fiind cunoscut de multă vreme cu probleme cardiace.

În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie.

În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.