ULTIMĂ ORĂ Florin Salam, adus la poliție cu mandat! Un bărbat îl acuză că i-au dat mii de euro, apoi și-a închis telefonul

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 08 feb 2024, 10:23

ULTIMĂ ORĂ Florn Salam ar fi reținut de poliție

Informație de ultimă oră! Florin Salam ar fi adus să dea declaratii la poliție într-un dosar de înșelăciune, după ce un mire l-a acuzat că l-a plătit și nu s-a prezentat la nunta lui.

Potrivit informațiilor furnizate de reporterii stirilekanald.ro, Florin Salam ar fi dus la audieri chiar în aceste momente. Acesta se află pe raza orașului Târgoviște, județul Dâmbovița.

Florin Salam, adus cu mandat la poliție, în Târgoviște

Florin Salam nu a scăpat de probleme și nici de acuzații. Se pare că manelistul ar fi acum audiat într-un dosar de înșelăciune, după ce a fost plătit să cânte la o nuntă, dar nu s-a mai prezentat.

Mirele a încercat să recupereze banii de la acesta, însă Florin Salam s-a făcut nevăzut. Deși inițial mirele voia să rezolve situație pe o cale cât de cât amiabilă, se pare că acesta a apelat la ajutorul autorităților, pentru a se face lumină în acest caz.

Citește și: Florin Salam, implicat într-un nou scandal. Artistul ar fi luat bani pentru a cânta la o nuntă, dar nu s-a mai prezentat la eveniment: „Am de gând să-l dau în judecată”

Este vorba de suma de 5.500 de euro, bani care nu au mai ajuns înapoi în portofelul mirilor. Cei doi nu au semnat niciun contract, acesta fiind motivul pentru care păgubitul nu s-ar fi prezentat până acum în instanță.

Dacă acuzațiile vor fi susținute de autorități, Florin Salam riscă până la 3 ani de închisoare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Florin Salam neagă acuzațiile care îi sunt aduse

Manelistul a declarat că toate sunt niște minciuni și că, în acea perioadă, el nici măcar nu a putut să cânte, deoarece nu s-a simțit bine.

Citește și: „Mă păcălesc pe mine”. Care este secretul Roxanei Dobre. Bruneta i-a ascuns asta soțului ei, celebrul Florin Salam

Eu 2-3 ani de zile nu am cântat! Nu m-am simțit bine nici cu vocea, nu am fost bine nici psihic! Am fost și cu sănătatea! Când oamenii au făcut nunta,

știe că eu eram pe la spital? Știe cum mă simțeam eu și ce s-a întâmplat cu fratele meu atunci? Eu în perioada aia am fost pe la spital! Puteai să îmi dai și un milion de euro, poate mie nu îmi mai ardea, nu puteam să mă ridic din pat, nu eram apt să cânt! Ce Doamne iartă-mă?! Poate le-am dat banii înapoi de două ori, cum am făcut cu mulți!”, spunea
Florin Salam în urmă cu câteva zile.

Amintim faptul că, la începutul anului, mai exact pe data de 1 ianuarie 2024, Florin Salam a fost acuzat că ar fi agresat o tânără într-o cameră de hotel din București.

Începutul de an nu a fost unul deloc prielnic pentru artist.