Ultimă oră! Florin Salam ar fi internat și trecut pe oxigen! Primele declarații ale Roxanei Dobre

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 11 mai 2023, 01:55

În noaptea de miercuri spre joi, Florin Salam a fost testat și confirmat pozitiv cu COVID-19. Din păcate, manelistul ar fi ajuns la spital, unde este îngrijit de medici și consolat de familie.

În seara de miercuri spre joi, Florin Salam ar fi ajuns la spital, după ce a fost confirmat pozitiv cu virusul COVID-19. Artistul ar primi, la acest moment, îngrijiri din partea medicilor și personalului spitalului, cât și sprijin moral din partea familiei, relatează Ziua News.

Florin Salam ar fi internat în spital din cauza virusului COVID-19

Florin Salam ar fi ajuns, de urgență, în noaptea de miercuri spre joi, la spital, după ce a fost confirmat pozitiv cu virusul COVID-19.

Citeste si: Care este diferența de vârstă între Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu: "Și-a dorit foarte tare să aibă copii. Pentru el am făcut asta"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cântărețul de manele s-ar afla, în aceste momente, la un spital de boli infecțioase din București, unde medicii îi acordă îngrijirile necesare pentru a face față infecției cu COVID-19.

Se pare că artistul nu s-ar simți bine și ar întâmpina probleme grave de respirație.

Ce spune Roxana Dobre despre starea de sănătate a lui Florin Salam

Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, ar fi venit alături de manelist spital și le-a spus medicilor că i s-a făcut rău, după ce s-a plâns că nu poate respira, lucru care s-a agravat în noaptea de miercuri. 

La spital, Florin Salam a făcut testul COVID-19, al cărui rezultat a fost, din nefericire, pozitiv. Cântărețul continuă să aibă probleme cu respirația, motiv pentru care medicii ar fi decis să-l treacă pe oxigen. În continuare, Florin Salam primește îngrijiri medicale și tratamentele necesare pentru combaterea virusului COVID-19.

Citeste si: Patru angajați de la Poliția Capitalei sunt cercetați disciplinar după ce au fost bodyguarzi la nunta lui Florin Salam. Aceștia riscă și o anchetă penală

Familia cântărețului de manele este foarte îngrijorată de starea lui de sănătate și se roagă ca nimic rău să nu i se întâmple. Toți sunt speriați, având în vedere că, în anul trecut, fratele lui Florin Salam, Nelu Stoian, s-a stins din viață din cauza virusului COVID-19. Cântărețul a mai fost infectat cu COVID-19 și în 2021, când a fost internat, ca și anul acesta, în spital. 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?