ULTIMA ORĂ Ion Iliescu a ajuns din nou de urgență la spital! Fostul președinte, internat cu probleme cardiace!

Autor: A.I.
Actualizat: 20 nov 2020, 18:35

Ion Iliescu a ajuns din nou de urgență la Spitalul Elias. Potrivit primelor informații, fostul președinte are din nou probleme cardiace.

UPDATE  Ion Iliescu este conştient și cooperant, anunță medicii de la Spitalul Elias.

"Problemele dânsului cardiace mai vechi suferă o nouă decompensare şi s-a hotărât rămânerea în spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament. Profesorul Bălănescu, şeful Cardiologiei, a stat de vorbă cu dânsul. Au hotărât împreună că este mai prudent să rămână în spital. Este conştient, cooperant, acelaşi Ion Iliescu pe care îl ştie toată lumea", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă.

 

UPDATE Medicii au decis să îl interneze din nou la Spitalul Elias pe Ion Iliescu, anunță Mediafax.

Surse medicale citate de România TV declarau că Ion Iliescu are din nou probleme cardiace.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Medicii îi fac la această oră investigații și vor decide dacă fostul președinte al României va fi din nou internat.

Ion Iliescu, operat de mai multe ori pe inimă

În vară, Ion Iliescu a fost internat tot la Spitalul Elias, în urma unui episod de febră puternică. Anterior, în luna aprilie, fostul preşedinte suferise o intervenţie chirurgicală din cauza unor probleme cardiace. Ion Iliescu a fost operat pe 1 aprilie pe cord deschis, la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare C.C.

Iliescu. În urma intervenției, medicii i-au extras lichidul pericardic.

Ion Iliescu a mai fost operat în trecut de două ori pe inimă, pentru a-i fi montate stenturi. Una dintre intervenții a avut loc la Paris în anul 2007.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.