ULTIMA ORA: Noi vesti despre starea de sanatate a lui Florin Busuioc! Ce decizie au luat medicii

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 29 nov 2018, 10:49

Apar noi vesti despre starea de sanatate a lui Florin Busuioc.

Potrivit ultimelor informatii, actorul se simte din ce in ce mai bine si, foarte curand, urmeaza sa fie externat din spital.

In data de 7 noiembrie Florin Busuioc a suferit un infarct in timpul unui spectacol pe care il avea in Craiova. La momentul respectiv actorul a fost dus de urgenta la Spitalul de Urgenta Craiova, unde a fost operat.

Ulterior Florin Busuioc a fost transferat la Institutul C.C.

Iliescu din Fundeni.

Specialistii au luat in calcul si montarea unui al doilea stent, lucru confirmat si de medicul de la Craiova care s-a ocupat initial de cazul lui Florin Busuioc, insa aceasta varianta a fost amanata momentan.

"Este adevarat ca domnul Florin Busuioc mai avea leziuni la un vas de sange de la inima, care nu erau insa de operat in acel moment de urgenta, de infarct acut.

"Noi am montat stentul acolo unde se impunea, ca sa salvam pacientul. Nu stiu exact ce strategie au acum colegii de la C.C. Iliescu dupa evolutia pacientului|, a explicat medicul Paul Trasca.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.