Ultima ora: Noutati despre starea lui Schumacher! Familia REFUZA SA ACCEPTE ce se intampla

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 21 nov 2018, 15:18

Starea actuala de sanatate a fostului pilot de Formula 1, Michael Schumacher, se afla inca sub semnul intrebarii.

Conditia concreta a fostului campion mondial ramane un mister chiar si pentru prietenii cei mai apropiati ai fiului sau Mick Schumacher. Afirmatia a fost facuta de unul dintre ei mai buni prieteni ai fiului de 19 ani ai lui Schumacher, Nicklas Nieles, care sustine ca Mick isi ascunde adevaratele sentimente fata de starea tatalui sau.

„Mick nu spune ca este trist din cauza starii tatalui sau.

Insa spune din cand in cand ca este cateodata dificil. Il cunosc foarte bine, si privat. Este un tip foarte linistit si calm. Foarte de treaba si primitor si vorbeste cu toata lumea. Toata situatia a fost complet inchisa si nu se vorbea despre ea. Inca merg cateodata la karting cu Ralf Schumacher si echipa si nimeni nu vorbeste despre asta. Este dificil sa spun ce se intampla”, a marturisit Nicklas, potrivit  mirror.co.uk.

In varsta de 49 de ani, Michel Schumacher, de sapte ori campion mondial de Formula 1, a suferit un accident cumplit in 2013, in timp ce se afla la schi, pe o partie in Alpii Francezi. 

 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.