ULTIMA ORA: Rasturnare incredibila! "Nu el este criminalul, ascunde pe cineva!" Sora lui Gheorghe Dinca, declaratii soc

Autor: O.P.
Actualizat: 01 sep 2020, 19:00

Sora vitregă a lui Gheorghe Dincă sare în ajutorul criminalului. Jana susţine că fratele ei n-ar fi comis crimele şi ar fi recunoscut totul pentru a apăra pe cineva.

Jana, pe numele ei din buletin Ioana Bărbulescu, sora lui Gheorghe Dincă, a declarat că ea crede că la mijloc ar fi vorba de altcineva, pe care fratele ei apără. De asemenea, aceasta susţine că Gheorghe Dincă se teme să spună adevărul.

"Ori apără pe cineva, ori să termine cu plimbatul de acasă. E posibil să ascundă pe cineva. E posibil să recunoască pentru că îi e frică de cel pe care-l ascunde", a spus sora lui Gheorghe Dincă, potrivit informatiilor aparute in spatiul public.

Citeste si: BREAKING NEWS: Ministrul de Interne a demisionat pe fondul scandalului crimelor din Caracal

Totoată, Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, a confirmat faptul că anchetatorii au suspiciuni cu privire la alte crime care ar fi fost comise de acesta.

Citeste si: Gheorghe Dinca dus de urgenta la SPITAL! Ce a PATIT criminalul din Caracal

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Suspiciuni există din partea anchetatorilor cu privire la alte crime. Asta pot să vă confirm, vor face cercetări. Pe mine nu m-au informat", a declarat Bogdan Alexandru.

Citeste si: ULTIMA ORA Se confirma a treia crima! Ce au gasit politistii in casa monstrului de la Caracal!

Citeste si: ULTIMA ORA Se confirma a treia crima! Ce au gasit politistii in casa monstrului de la Caracal!