ULTIMA ORA! Simina a nascut! Cand apar primele imagini cu bebelusul Dominic

Autor: O.P.
Actualizat: 09 apr 2020, 15:55
Simina a nascut

Bucurie mare in familia ''Puterea dragostei''. Simina a nascut ieri, intr-un spital din Bucuresti.

Simina si-a anuntat din timp nasterea, aceasta avand totul pregatit pentru marele eveniment. 

ULTIMA ORA! Simina a nascut!

"Nu m-am simțit foarte bine pentru că se apropie venirea lui Dominic în data de 8.", a spus Simina pe instagram in urma cu o saptamana. 

De asemenea, Simina si-a anuntat fanii de faptul ca primele imagini cu Dominic vor fi postate pe contul lui Alex de instagram.

Momentan, Alex nu a postat nimic, dar suntem sigur ca imaginile vor aparea cat de curand. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simina a nascut. Motivul pentru Simina NU poarta numele lui Alex Zanoaga

Citeste si: "Andra este gravida!" Un concurent de la "Puterea dragostei" a facut dezvaluirea! Cine a confirmat

Cei doi s-au casatorit civil la inceputul lunii ianuarie, intr-o ceremonie restransa, alaturi de cei mai apropiati prieteni si de familie. Multa s-a intrebat de ce Simina nu si-a schimbat numele pe retelele de socializare, acum ca s-a casatorit.

Multi au banuit faptul ca si-a pastrat numele in urma casatoriei. Acest lucru a fost, insa, demontat de fotografia postata de Alex. 

Citeste si: Manuela îl lasă pe Poptelecan pentru Jador?! "A plâns două nopți când ai blocat-o"! Ce i-a propus cântărețul

Alex a postat o fotografie de la cununie, in care se vede si certificatul de casatorie, iar pe certificat se vede destul de clar faptul Simina a luat numele de Zanoaga.

Pare ca Simina nu si-a schimbat inca numele pe retelele de socializare, deoarece este foarte ocupata cu sarcina.

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.