Sora lui Radu de la Casa Iubirii a fost găsită la 72 de ore de la dispariție. Ce s-a întâmplat cu aceasta

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 10 feb 2024, 06:15

Ce s-a întâmplat cu sora lui Radu în tot acest timp în care a fost dată dispărută

 

Sursa: Wowbiz.ro

După trei zile de căutări, Radu de la Casa Iubirii poate răsufla ușurat, sora lui, dată dispărută, a fost găsită de oamenii legii.

În urmă cu trei zile, Radu de la Casa Iubirii a făcut un apel disperat pe rețelele de socializare, după ce sora lui de doar 16 ani a dispărut fără urmă. Astăzi, concurentul emisiunii matrimoniale de la Kanal D poate răsufla ușurat, oamenii legii au găsit-o pe minoră.

Ce s-a întâmplat cu sora lui Radu în tot acest timp în care a fost dată dispărută

Cu ajutorul oamenilor, care s-au mobilizat într-un număr foarte mare, Radu de la Casa Iubirii a reușit să-și găsească sora dispărută de mai bine de 72 de ore.

Într-un story, concurentul a dezvăluit că sora sa a fost găsită, chiar ea s-a predat la poliție, iar oamenii legii au urmat toate procedurile pentru a o aduce acasă, lângă familia ei. Se pare că minora a fost găsită în orașul Urziceni, la o distanță considerabilă de casă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: A venit îmbrăcată așa în Casa Iubirii! Băieții au rămas fără cuvinte! Ce s-a văzut când s-a ridicat în picioare

Radu nu a oferit prea multe detalii despre fuga surorii sale, fiind mult prea tensionat după toate cele întâmplate, chiar el a mărturisit că nu mai știe nici să vorbească, însă vrea să le mulțumească oamenilor care au ajutat la găsirea minorei.

„Dragilor, vreau să vă mulțumesc din suflet pentru toată implicarea făcută. Sora mea a fost găsită acum o ora cred, cel mult, în Urziceni.

S-a declarat singură la poliție, a venit acasă, totul e bine și acum decurg alte formalități legale. Din fericire, sora mea a fost găsită. Sunt foarte bucuros pentru chestia asta. Vă mulțumesc din tot sufletul tuturor oamenilor care s-au implicat în găsirea ei, vă mulțumesc din tot sufletul și o să vă dea Dumnezeu după suflet fiecăruia în parte care a distribuit și care a fost acolo lângă mine. Pot răsufla ușurat pentru chestia asta și vă mulțumesc din tot sufletul meu și vreau să mulțumesc și Poliției Române pentru faptul că a reușit să dea de ea într-un final și
a adus-o acasă teafără și nevătămată. Vă mulțumesc încă o dată și să aveți o seară frumoasă”, 
a transmis Radu de la „Casa Iubirii” pe rețelele de socializare, ușurat că sora sa a revenit acasă și este în siguranță.

Citește și: Concurenta a năvălit în casa băieților și l-a lovit pe Robert. Băieții rămân înmărmuriți, în ediția de joi, 11 mai, a emisiunii Casa Iubirii, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D