Ultimă oră! Sorin Cîmpeanu ia în calcul eventualitatea unei vacanțe de o lună pentru elevi: Toate variantele sunt deschise

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 05 aug 2022, 02:05

Vacanta o luna pentru elevi

Sursa: Facebook

Elevii ar putea intra în vacanță timp de o lună, din cauza crizei sanitare cu care România se confruntă. Sorin Cîmpeanu a declarat că toate variantele sunt deschise.

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, ia în calcul posibilitatea ca elevii să intre în vacanță o lună, din cauza crizei sanitare din România. Acesta a precizat înainte de a merge la Cotroceni, că toate variantele sunt deschise.

Sorin Cîmpeanu ia în calcul eventualitatea unei vacanțe de o lună pentru elevi: Toate variantele sunt deschise

Sorin Cîmpeanu a fost întrebat, miercuri, despre zvonurile legate de vacanța de o lună pentru elevi, asta, pentru a se evita școala online.

Ministrul Educației a răspuns: ”toate variantele sunt deschise în condițiile în care nu înțelegem să ne vaccinăm”. 

Ministrul a mai fost întrebat dacă vor fi suspendate și alte activități, în vederea protejării sănătății elevilor și cadrelor didactice: ”susținem adaptarea structurii anului școlar la situația epidemiologică extrem de gravă”, a mai spus acesta.  

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Ministrul Educației, despre ”dezastrul” din învățământul online: ”N-avem nici conectivitate, nici echipamente şi nici toţi profesorii formaţi pentru online” La ce soluție s-a gândit Sorin Cîmpeanu

Klaus Iohannis a convocat, miercuri, o ședință cu toți responsabilii implicați în gestionarea pandemiei de coronavirus pentru a stabili măsuri clare și restricive, pentru a stopa răspândirea virusului, care a făcut ravagii în ultima perioadă.

Ședința are loc la ora 17:30, cei care vor participa sunt, Florin Cîțu, minsistrul interimar al Sănătății, Cseke Attila, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică, dr. Adriana Pistol, coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, anunță Administrația Prezidențială și ministrul interimar al Educației, Sorin Cîmpeanu.

Citeste si: Mai multe școli din Capitală își suspendă cursurile cu prezență fizică din cauza infectărilor cu COVID. Lista unităților de învățământ care își închid porțile