Ultimă oră! Traian Băsescu ar fi făcut accident vascular cerebral! Fostul președinte al României este în stare gravă la spital în Paris

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 25 dec 2022, 11:10

Ultimă oră! Traian Băsescu a făcut accident vascular cerebral! Fostul președinte al României este în stare gravă la spital în Paris

Sursa: Facebook Traian Băsescu

Traian Băsescu, fostul președinte al României, a ajuns în stare gravă la spital, la două zile după ce judecătorii ÎCCJ au hotărât că a fost colaborator al Securității.

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, ar fi suferit un accident vascular cerebral şi a fost transportat de urgenţă la spital, în Paris, cu un avion privat, potrivit unor surse inpolitics.ro, citate de România TV. 

Traian Băsescu a făcut accident vascular cerebral, la două zile după ce s-a decis că a colaborat cu Securitatea

Traian Băsescu  și-ar fi pierdut brusc auzul, motiv pentru care întreaga familie s-a speriat.

Pentru că a dat semne că are complicații la plămâni, medicii români au hotărât că trebuie să fie transportat de urgență în străinătate.

Potrivit sursei citate anterior, Traian Băsescu ar mai fi fost în spital şi săptămâna trecută, acesta ar fi mers la Spitalul Militar din București pentru un control, iar analizele nu arătau că ar fi avut probleme de sănătate.

Citeste si: Avertismentul crunt al lui Traian Băsescu! Fostul președinte al României a spus adevărul despre butonul nuclear al lui Putin

Problemele de sănătate ale lui Traian Băsescu ar fi apărut după ce Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a decis, în urmă cu două zile, că Traian Băsescu a fost colaborator al Securității. În urma acestei hotărâri, fostul preşedinte al României va pierde toate beneficiile pe are le are ca fost lider al țării. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Admite excepţia inadmisibilităţii invocată din oficiu. Respinge, ca fiind inadmisibil, recursul declarat de recurentul Ene Nicanor George, prin mandatar Ene Dragoş Marian, împotriva Sentinţei civile nr. 471 din 20 septembrie 2019, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal. Respinge, ca fiind nefondat, recursul declarat de recurentul Ene Nicanor George, prin mandatar Ene Dragoş Marian împotriva Încheierii de amânare a pronunţării, din data de 05 septembrie 2019, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal.

Citeste si: Verdict definitiv pentru Traian Băsescu: Fostul președinte a colaborat cu Securitatea!

Respinge, ca fiind inadmisibilă excepţia de nelegalitate invocată de recurentul-pârât Băsescu Traian. Respinge, ca fiind nefondat, recursul, astfel cum a fost precizat la data de 5 noiembrie 2021, declarat de recurentul – pârât Băsescu Traian împotriva Sentinţei nr. 471 din 20 septembrie 2019, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal.

Admite cererea de intervenţie accesorie formulată de intervenientul Ciuvică Mugur-Cristian, în interesul intimatului-reclamant Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii. Definitivă”, se menționează în sentinţa pronunţată miercuri de ÎCCJ.

Articolul integral poate fi citit AICI.