Ultimă oră! Victor Piţurcă a fost reținut de procurorii DNA, într-un dosar privind achiziţii din timpul pandemiei

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 30 oct 2023, 04:25

Fostul selecționer Victor Pițurcă a fost reținut de DNA într-un dosar privind achiziţia de produse medicale în pandemie, au precizat, luni, pentru Agerpres, surse judiciare.

Sursele judiciare mai informează că în dosar a mai fost reţinut şi directorul general al ROMARM, Gabriel Ţuţu. Se pare că Victor Pițurcă a fost audiat luni dimineaţă de către procurorii DNA în cadrul unei anchete care vizează achiziţia de măşti în timpul pandemiei. După audieri, procurorii au dispus reţinerea fostului selecţioner. 

Victor Pițurcă, reținut de procurorii DNA

Victor Pițurcă nu este la prima interacțiune cu procurorii DNA, el fiind investigat în ceea ce privește rezilierea contractului dintre fostul selecționer al naționalei României și FRF, dar a fost și condamnat

cu suspendare în deja celebrul Dosarul Valiza.

Citește și: Alex Pițurcă și Cristina Ich și-au spus „adio”! Fotomodelul susține că n-ar fi făcut un copil cu fostul fotbalist dacă l-ar fi cunoscut cu adevărat: „Dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dosarul actual, cel vizat de DNA, este cel al achiziționării de măști în perioada pandemiei.

În același dosar este audiat în paralel la aceasta oră și unul dintre șefii ROMARM. Din acest dosar, o parte din fapte au ajuns pe masa procurorilor DNA, în urma unei disjungeri către Parchetul anticorupție.

În dosarul lui Victor Pițurcă, procurorii au luat măsura reținerii și cu privire la directorul general al ROMARM, Gabriel Țuțu. În cauză, mai există și alți suspecți din sfera Ministerului Apărării Naționale.

Acuzațiile se referă al achiziții de măști medicinale de către unități ale MApN, potrivit prosport.ro.

Citește și: Deși a fost neglijat, Bănel Nicoliță nu-i reproșează nimic tatălui său. Fostul fotbalist a fost jignit crunt de cel care i-a dat viață: „M-a făcut în toate felurile”