Ultima ora! Viorel Lis a cazut in casa si si-a pierdut cunostinta: ”Sunt foarte speriata. Îl trezesc noaptea sa vad daca e viu. A facut un atac cerebral!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 sep 2017, 09:40

Oana Lis si Viorel formeaza unul dintre cele mai atipice cupluri de la noi, însa cei doi se iubesc enorm, iar soţia edilului a aratat acest lucru de curând, când au trecut prin momente dificile.

Oana Lis a trecut prin clipe teribile de curând, când lui Viorel Lis i s-a facut rau şi a leşinat în casa, sub privirile neputiincioase ale Oanei.

”Nu mai pot, jur. Ma bucur doar ca mai vin oameni pe la mine şi mai uit de ale mele. Nimeni nu ştie ce e în sufletul meu. N-am ieşit deloc din casa azi de frica. Astazi, acum câteva ore, dormeam în pat, ştiam ca Viorel e în camera lui şi eram foarte liniştita.

Din somn aşa, m-a luat. Am ramas foarte panicata. Eram aici, în pat, iar el doarmea în camera lui. Am auzit un zgomot şi am fugit. L-am vazut ca a intrat în camera, mi-a zis ca nu mai vede, ca se simte rau. Am sarit din pat, am vazut ca se dezechilibreaza. Am vrut sa-l prind, dar a cazut pe pat, cu faţa în jos. L-am ţinut cu toata forţa de bluza, dar n-am putut sa-l ţin bine.
Din pat a cazut pe jos şi s-a lovit aici, de pat. Statea cu capul în jos, voiam sa-l ridic. Cred ca a avut un AVC (accident vascular cerebral), pentru ca matuşa mea a avut aşa ceva şi am gasit-o aşa, ca ştiu simptomele.",  a povestit ea.

”Ştiu ca lumea ma îmbarbateaza, ca e diferenţa de vârsta, însa e greu. Nu pot sa accept asta.
La ultimul RMN a reieşit ca are mici accidente vasculare, adica e predispus. Eu asta cred ca a facut. Nu a vrut sa mearga la spital, el nici nu a recunoscut ca a paţit ceva. El a zis ca doar s-a împiedicat de ceva.", a mai povestit Oana.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.














 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.