Ultima postare făcută de Stephan Pelger, înainte de a-și lua viața. Designer-ul suferea de depresie și de insomnii

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 08 iun 2023, 15:44

Stephan Pelger s-a spânzurat, fiind găsit fără viață, de un vecin. Acesta și-a pus capăt zilelor, în atelierul său, în Sectorul 2 din București.

Stephan Pelger s-a spânzurat. Oamenii legii au deschis o anchetă, pentru a afla, cu exactitate, împrejurările în care acesta și-a pierdut viața.

Ultima postare făcută de Stephan Pelger, cu două zile înainte de a-și lua viața

Pe data de 6 iunie, Stephan Pelger a postat câteva fotografii cu tatăl său, Mathias Pelger, de ziua de naștere a acestuia. În urmă cu patru ani, în luna noiembrie, acesta a decedat și, de ziua de naștere a sa, i-a transmis un mesaj.

„Happy Birthday Tata, we miss you, I miss you so much. RIP” (n.r. „La mulți ani, tată, ne e dor de tine, îmi e dor de tine foarte mult. Odihnește-te în pace!”), a fost mesajul postat de acesta, alături de fotografii din copilăria lui.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Stephan Pelger s-a spânzurat

După efectuarea apelului la 112, la fața locului, s-au deplasat medici și oamenii legii care nu au mai putut face nimic altceva decât să confirme decesul. Cadavrul a fost transportat la INML, pentru a se efectua necropsia.

„La data de 8 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei", a transmis Poliția Capitalei.

În urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu, Stephan Pelger a declarat că suferea de depresie de peste un deceniu și a apelat la ajutorul mai multor clinici de specialitate, în speranța că se

va putea trata.

„Sufăr de depresie de la 10 ani. Prima dată am fost într-un centru de psihiatrie la 10 ani, la noi în România. Apoi la 21 de ani La Viena, apoi la 34 de ani la München și acum, aici, lângă București. Depresia e o boală despre care noi nu vorbim. (…) Nimic nu și-a făcut efectul, medicina era foarte învechită. Remedierea ține toată viața, dar am pierdut controlul”, a precizat acesta, la acea vreme.