Ultima zi de vot! Intră pe instagram Kanal D România și alege ce vrei să vezi la TV! Preferi suspansul sau ai nevoie de acțiune?

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 24 sep 2021, 10:54

Astăzi este ultima zi în care îți mai poți exprima votul pe contul de instagram Kanal D România. Ascultă URSUL din tine și află dacă filmul de luni seară te va ține în suspans sau acțiunea îți va ridica pulsul.

A mai rămas doar o zi de vot, astfel că dacă nu ai reușit să faci o alegere, acum trebuie să te grăbești. URSUL din tine cu siguranță te va îndemna să alegi categoria care ți se potrivește. Cum îți exprimi votul?

Acțiune sau suspans la început de săptămână? Tu decizi!

Ziua de luni, pusă la zid de toată lumea, se poate transforma în cea mai frumoasă zi a săptămânii, asta dacă știi să faci alegerile potrivite. Poți încheia ziua urmărind la Kanal D filmul tău preferat, însă pentru a face acest lucru trebuie să îți exprimi votul pe contul de instagram Kanal D România. Astăzi este ultima zi în care mai poți vota categoria de film preferată, ceea ce înseamnă că trebuie să te grăbești. Intră pe instagram Kanal D România, iar la instastory vei găsi cele două opțiuni, mai exact suspans și acțiune. Alege-o pe cea care te descrie cel mai bine și votează. Dacă ai făcut acest lucru și în zilele anterioare, atunci cu siguranță știi că este foarte simplu să îți exprimi votul. Spune-le și prietenilor să facă același lucru, asta dacă vrei să vă bucurați împreună de o seară de film.

URSUS și Kanal D asigură filmul de luni seară, însă doar tu ai puterea de a decide ce producție cinematografică va face parte din programul TV al săptămânii viitoare. Să fie un film care să prelungească suspansul cu fiecare minut ce trece sau un film în care acțiunea să fie vedeta? Orice alegere ai face, asigură-te că vei fi în fața televizorului luni seară, după serialul Nehir, pentru a urmări filmul pe care chiar tu l-ai ales.

Îți reamintim că sâmbătă vom anunța categoria câștigătoare, iar duminică vei afla numele filmului care va fi difuzat la Kanal D luni seară. 

Evident, pentru ca seara să fie memorabilă, berea URSUS nu trebuie să îți lipsească, ceea ce înseamnă că o poți pune la rece încă de acum. 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.