Ultima zi de vot pe instagram Kanal D România! URSUL din tine va intra în acțiune sau e pregătit pentru comedie?

Author: Amalia Georgescu

Au mai rămas doar câteva ore până când vom spune „STOP VOT”, ceea ce înseamnă că trebuie să profiți de fiecare moment și să votezi categoria de film preferată. Intră pe instagram Kanal D România și exprimă-ți votul!

Este vineri, ceea ce înseamnă că astăzi este ultima zi în care poți asculta URSUL din tine și poți vota categoria preferată de film pe instagram Kanal D România. Dacă încă nu ți-ai exprimat votul, acum este momentul să o faci. Vrei o seară de luni cu multă acțiune sau preferi să te amuzi urmărind un film de comedie? Alegerea îți aparține!

A început numărătoarea inversă! Ultima zi de vot pe instagram Kanal D România

Dacă vrei să închiei ziua de luni în forță, atunci trebuie să pregătești totul în detaliu începând de acum. URSUS și Kanal D România îți vin în ajutor și îți dau posibilitatea de a alege ce film vrei să vezi luni seara la TV. Tu faci programul, astfel că îți revine sarcina de a alege doar categoria preferată de film. Cum poți face asta? Foarte simplu! Intră pe contul de instagram Kanal D România, iar acolo, în secțiunea InstaStory, vei regăsi cele două opțiuni de vot ale acestei săptămâni. De această dată este vorba despre COMEDIE și ACȚIUNE.

Tot ce trebuie să faci este să votezi categoria preferată. Vineri este ultima zi de vot, ceea ce înseamnă că sâmbătă va fi anunțată categoria câștigătoare. Astfel, URSUS și Kanal D România vor pregăti un film din categoria care va primi cele mai multe voturi și îl va difuza luni seară, imediat după serialul Nehir.

Tu cum alegi să închei ziua de luni, cu un zâmbet larg pe față sau intrând în acțiune? Dacă nu știi ce decizie ar trebui să iei, atunci ascultă URSUL din tine și apoi intră pe instagram Kanal D România pentru a-ți exprima votul. Nu uita că vineri este ultima zi în care mai poți face acest lucru. Numărătoarea inversă a început! Votează categoria preferată, pregătește-te să începi săptămâna în forță, iar pentru ca totul să iasă perfect, nu uita să pui berea la rece. 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.