Ultimele clipe din viața bărbatului lovit mortal de Monica Odagiu. Ar fi venit beat la locul de muncă, deși promisese că renunță la dependența de alcool

Author: Andreea Buinoschi

Monica Odagiu a încercat să evite impactul, a tras brusc de volan stânga, dar inevitabilul s-a produs

Sursa: Facebook, observatornews.ro

Alexandru, bărbatul care a fost lovit mortal de Monica Odagiu, ar fi avut probleme serioase cu băutura, susțin apropiații săi. Acest viciu este cel care l-ar fi lăsat fără loc de muncă de mai multe ori și tot el este cel care i-a adus, în cele din urmă, și sfârșitul.

Când Alexandru a fost lovit mortal de actrița Monica Odagiu, încă ar fi simțit puternic efectele consumului de alcool din seara precedentă, venind beat la locul de muncă. Acesta s-a prăbușit în fața mașini conduse de aceasta, iar încercarea de a evita impactul a fost în zadar.

Alexandru ar fi venit beat la locul de muncă

Duminică, 9 aprilie, la puțin timp după ora 16:00, Monica Odagiu, sora și iubitul acesteia se aflau în mașină, în apropiere de Sala Palatului, în Capitală.

La un moment dat, în fața mașinii actriței, se prăbușește un bărbat.

Monica Odagiu a încercat să evite impactul, a tras brusc de volan stânga, dar inevitabilul s-a produs. Momentul impactului, care a fost surprins pe camerele de luat vederi, arată cum Alexandru se ridică brusc din refugiul din stația de autobuz, pare că aleargă aplecat spre șosea și cade brusc.

Conform observatornews.ro, Alexandru ar fi băut cu o noapte înainte de tragedie, lucru ce a fost confirmat și de către o apropiată.

Când a venit la locul de muncă, șefii săi au chemat imediat salvarea, după ce au văzut în ce stare se află.

Citește și: „A încercat să se ridice și să-și continue drumul”. Primele declarații ale familiei bărbatului lovit mortal de Monica Odagiu

Din motive încă necunoscute, nu a așteptat ambulanța și a decis să plece de la cazinoul la care lucra și s-a oprit la 250 de metri, în stația de autobuz, acolo unde a și murit.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Apropiații acestuia susțin că Alexandru, în vârstă de 35 de ani, avea probleme cu alcoolul, iar viciul l-a făcut să își piardă locul de muncă nu doar o dată, ci de mai multe ori.

Alexandru reușise să se reangajeze, după ce a promis că nu mai bea

În urmă cu mai puțin de o lună, Alexandru a reușit să se reangajeze la cazinoul de la care a fost dat afară,  după ce le dăduse asigurări șefilor că nu a mai băut. Cu toate acestea, potrivit apropiaților, situația era aceeași.

Duminică, 9 aprilie, când accidentul a avut loc, acesta trebuia să intre în tură la ora 14:00, dar, conform surselor din anchetă, a venit la locul de muncă în stare de ebrietate.

Întrebată dacă băuse cu o seară înainte, mătușa lui a confirmat acest lucru.

Citește și: Cine este bărbatul care s-a aruncat în fața mașinii conduse de Monica Odagiu. Acesta și-a dat ultima suflare în plină stradă

„Da, cu prietenii, ca orice tineret în ziua de astăzi. Copilul ăsta nu a fost drogat, nu a fost beat”. „Copilul ăsta e un super copil.

Uitaţi-vă ce e aici!”, a mai spus un apropiat.

Analizele toxicologice, care urmează să fie gata în aproximativ trei săptămâni, vor spune ce cantitate de alcool avea în sânge, dar și dacă a consumat substanțe interzise.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.