Ultimele cuvinte ale fetei de 12 ani, înainte să fie găsită fără viață în lada patului

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 19 iun 2023, 11:02

Mărturisirile făcute de fata de 12 ani înainte să fie găsită fără viață în lada patului

Sursa: Unsplash

Anamaria, fetița de 12 ani ce a fost găsită fără viață în lada patului, trebuia să se întâlnească cu prietena ei, dar nu a mai răspuns.

Anamaria avea o foarte bună prietenă cu care discuta toate subiectele delicate ale vieții ei, iar înainte cu câteva zile să fie ucisă, aceasta i-ar fi mărturisit lucrurile inacceptabilele pe care concubinul mamei sale le face.

Citește și: Marcel Șerbuc, cel care i-ar fi luat viața fetei de 12 ani, a fost prins, în Olanda. Numele lui se afla pe lista celor mai căutați fugari de pe continent

Mărturisirile făcute de fata de 12 ani înainte să fie găsită fără viață în lada patului

Anamaria era o fată de 12 ani, ce și-a găsit sfârșitul într-un sac de plastic, ascuns în lada patului unui apartament din Capitală. Înainte de ziua în care a decedat, aceasta vorbise cu prietena ei cea mai bună pentru a se întâlni următoarea zi pentru a merge împreună la un salon de cosmetică, însă Anamaria nu a mai răspuns la mesaje.

După aflarea crimei, detalii tot mai șocante ies la suprafață, tatăl vitreg al fetiței de 12 ani, Marcel Șerbuc, i-ar fi făcut nenumărate avansuri, detalii pe care le confirmă și prietena Anei, dar și tatăl biologic al fetiței de 12 ani. Anamaria ar fi mers la mama ei să îi spună situația deranjantă, însă aceasta a trecut cu vederea evenimentele povestite de fiica ei. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Să nu îmi fac griji și mama Simona a spus: „Și eu sunt îngrijorată. De ce nu mi-ai spus unde stai? Care e motivul? Nu te lasă Marcel” și ea a tăcut: „Dacă se întâmplă ceva cu tine, de unde te iau?” Asta a fost mamă pentru ea? A jucat un rol.  Ce inimă poate să aibă? Asta (n.r. Simona) e mamă?(...) În primul rând, dacă spunea că îi face fetei…că îi pune mâna sub fustiță.

Cum mai stai tu cu un criminal?!”, a spus tatăl biologic al fetei în cadrul unei emisiuni, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Copil în vârstă de 15 ani, găsit mort în internatul unui liceu pentru copii cu deficienţe de auz. Care a fost, de fapt, cauza decesului?

Mama fetei de 12 ani spune că știe cine i-a ucis copilul

Mama Anei a ajuns pe 9 iunie în țară, iar aceasta a fost dusă la serviciul Omoruri pentru mai multe întrebări legate de fata ei. Anamaria a fost găsită fără viață în lada unei canapele dintr-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei. Atunci când a ajuns în România, Simona, mama fetei, le-a spus reporterilor că cel ce a ucis-o pe copilă este chiar concubinul ei.

Femeia era notată martor în dosar așa că a fost reținută de autoritățile din Spania. După mai multe audieri procurorii vor decide dacă va rămâne martor în continuare sau dacă va fi pusă sub acuzare. ”Luni seara am auzit că au găsit-o moartă la mine în pat. De aia am venit acasă, că sunt nevinovată. Eu sunt nevinovată, îmi pot face toate testele! Ultima oară când am fost cu mama la muncă el a rămas cu fata singur și a zis că o duce acasă, și bagajele când am ajuns de la muncă, pe la 1:00-2:00 erau tot acasă”, povestește mama copilei, conform antena3.ro

Citește și: Fratele Anei, fata găsită în lada unui pat, crede că mama acesteia știa că nu mai trăiește. Principalul suspect, iubitul femeii, refuză extrădarea

 

Taguri: