”Ultimele cuvinte ale lui Adrian Iovan au fost: Albert, te iubesc!” Romanița Iovan, despre noaptea fatidică în care soțul ei a murit în accidentul aviatic din Apuseni

Author: Madalina Maftei

”El a făcut doar să ajute alți oameni”

Sursa: Captură KANAL D

Romanița Iovan, invitată la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, face dezvăluiri cutremurătoare despre noaptea fatidică în care soțul său, Adrian Iovan, și-a pierdut viața în accidentul aviatic din Munții Apuseni.

Romanița Iovan a făcut dezvăluiri sfâșietoare despre noaptea în care soțul său, Adrian Iovan, care se afla la manșa avionului care a aterizat forțat în Munții Apuseni, și-a pierdut viața. La acea vreme, creatoarea de modă a dezvăluit că tatăl fiului ei ar fi putut fi salvat dacă autoritățile făceau ceva și ar fi avut sprijin din partea celor din avion. În esență, soțul Romaniței a murit de frig, căci pe certificatul de deces scrie hipotermie, însă, în mintea afaceristei există și astăzi o mulțime de semne de întrebare.

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Adrian Iovan înainte să se stingă din viață?

Accidentul aviatic din Munții Apuseni din 2014, în care și-au pierdut viața pilotul Adrian Iovan și și studenta la medicină Aura Ion, a șocat țara întreagă și a ținut multă vreme primele pagini ale ziarelor. Zeci de semne de întrebare s-au pus în acel moment și toată lumea se întreba dacă cei doi ar fi putut fi salvați.

Romanița Iovan, soția lui Adrian Iovan, a dezvăluit, la aproape un deceniu de la tragicul accident aviatic, că, la acea vreme, alături de un grup de prieteni a vrut să urce pe munte pentru a-și găsi soțul, dacă autoritățile nu erau în stare să facă ceva pentru persoanele care s-au aflat la bordul aeronavei.

Ultimele cuvinte ale lui Adrian Iovan au fost: ”Albert, te iubesc!”

Citește și: Romanița Iovan, interviu emoționant, duminica aceasta, de la ora 22:00, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ba mai mult, Romanița a mai precizat că atât ea, cât și Albert, fiul lor, simt că sufletul lui Adrian Iovan a rămas acolo, iar în fiecare an în comemorează așa cum se cuvine.

Creatoarea de modă a ținută se precizeze că soțul ei și-a dat viața pentru viața altor oameni.

”Așa cum am mai spus, m-am întărit, iar inițiativa noastră, a grupului de prieteni și rude, de a urcat pe munte de fiecare dată a fost foarte bună și pentru Albert, a fost extraordinar, pe lângă faptul că noi simțim că sufletul lui a rămas acolo, pe lângă faptul că, din păcate, am fi vrut să putem să facem noi ceva.

Noi chiar am avut ideea de a pleca la Cluj și de a face noi ceva, să urcăm noi, să ajungem de la Cluj în zona respectivă, ceva ce era imposibil până la urmă, adică nu aveam cum, dacă statul nu a reușit să adune o mână de oameni să ajungă în timp util. Până la urmă asta ne-a rămas, să-l comemorăm astfel încât nimeni să nu-l uite, pentru că, până la urmă, exact cum am zis, el a făcut doar să ajute alți oameni, el nu a vrut decât să ajungă la locul la care ar fi trebuit să preleveze
organele echipa de medici, să poată ajuta niște oameni care aveau nevoie de acele organe. Și-a dat viața pentru viața altor oameni!”,
a dezvăluit Romanița Iovan despre noaptea fatidică în care soțul său a murit în accidentul aviatic din Apuseni.

Citește și: Romanița Iovan: o viață frumoasă, dar marcată de tragedii. Cine a fost Adrian Iovan, fostul său soț și cum s-au cunoscut cei doi

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.