Ultimele cuvinte pe care Benone Sinulescu i le-a spus lui Dan Negru: „N-a mai fost data viitoare…” Ce regret are prezentatorul TV

Autor: Laura Macovei

Ultimele cuvinte pe care Benone Sinulescu i le-a spus lui Dan Negru: „N-a mai fost data viitoare…” Ce regret are prezentatorul TV

Sursa: Dan Negru Instagram

Dan Negru are un mare regret după moartea prietenului său, Benone Sinulescu. Prezentatorului îi pare rău și acum că s-a grăbit atunci când nu trebuia și de atunci nu și-a mai văzut niciodată prietenul.

Pe Dan Negru și Benone Sinulescu îi lega o frumoasă prietenie. Nu o dată prezentatorul l-a pomenit în postările sale de pe rețelele sociale, dar și în diferite interviuri, fie prin simple discuții cu invitați ai emisiunii sale.

Ultimele cuvinte pe care Benone Sinulescu i le-a spus lui Dan Negru. Ce regret are prezentatorul

Se pare că, în urmă cu câțiva ani, Benone Sinulescu l-a rugat pe Dan Negru să mai rămână la masă, să ia cina împreună, însă prezentatorul a plecat în grabă, spunând că se grăbește.

Din păcate, aceea a fost și ultima dată când cei doi s-au întâlnit.

Citește și: „A murit într-o zi ca asta..” Dan Negru, dezvăluiri mai puțin știute despre un mare poet al României! La cine face referire prezentatorul

„Stătea la Bârzava, nu departe de ai mei și vara plecam din grădina lui cu coșuri pline de roșii.

Din alea care se stricau repede. Râdea când îi spuneam că mobila se strică după o săptămână și roșiile după un an.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Rămâi la cină, mâncăm, povestim” mi-a spus când ne-am văzut ultima dată. „Mă grăbesc, Beni! Data viitoare”, i-am răspuns. N-a mai fost data viitoare. Nu mi-a folosit la nimic graba atunci. Nici măcar nu mai știu unde mă grăbeam.

Să învățați din lecția mea! „Mai târziu” devine de multe ori „prea târziu”.

Azi ar fi fost ziua lui Benone Sinulescu..”,

a fost mesajul emoționant al prezentatorului Dan Negru.

View this post on Instagram

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)

Benone Sinulescu a murit la vârsta de 84 de ani, din cauza unei pneumonii

Cunoscutul cântăreț Benone Sinulescu ne-a încântat urechile până în ultima clipă. Astăzi ar fi fost ziua sa, acesta fiind născut la data de 24 mai 1937.

Citește și: VIDEO Dan Negru, mesaj emoționant despre Benone Sinulescu: „Prietenul meu, Beni, a reușit asta!”. Prezentatorul TV s-a întors la locul natal al regretatului interpret de muzică populară

Cu câteva zile înainte de a părăsi această lume, artistul s-a simțit rău și a ajuns la spital cu o ambulanță. După ce medicii l-au stabilizat, a plecat acasă. Starea lui s-a înrăutățit însă, iar pe 19 noiembrie 2021, soția sa a făcut anunțul. Solistul de muzică populară a murit în casa lor din Arad.