Ultimele cuvinte pe care le-a spus femeia ucisă de câini ”Dumnezeu le știe mai bine, și noi, oricât ne chinuim”

Autor: Alina Petre
Actualizat: 23 oct 2023, 05:20

Ultimele cuvinte pe care le-a spus femeia ucisă de câini

Sursa: Facebook Ana Oroș Daraban

Duhovnicul femeii ucise de câini în Lacul Morii a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus.

Preotul Crin-Triandafil Theodorescu, duhovnicul Anei Oroș, femeia care a fost ucisă de câini în timp ce alerga a vorbit despre bunătatea tinerei și a spus care au fost ultimele ei cuvinte.

Citește și: Rezultatul autopsiei în cazul Anei Oroș! Care a fost cauza morții femeii sfâșiate de câini

Duhovnicul Anei a transmis un mesaj sfâșietor 

Preotul a scris într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare despre femeia care a fost sfâșiată de câini, sâmbătă dimineața, în zona Lacul Morii, din București. 

Preotul Crin-Triandafil Theodorescu era duhovnicul Anei Oroș și își amintește cu emoție despre tânăra care a avut un sfâșit îngrozit. Acesta a explicat de ce Ana s-a întors în locul unde mai fusese mușcată.

"Nu aveam de gând să scriu despre Ana Oros Daraban. Doream să tac înfipt în rugăciunile mele, să mai citesc o dată sutele noastre de mesaje și pe urmă să șterg totul, așteptând Învierea.Dar

m-am trezit cu o întrebare în privat, ”părinte, e ceva ce nu înțeleg, dacă o mușcaseră câinii acolo, cu ce putere a putut ea să se întoarcă să alerge tot acolo, ca și cum nu s-ar fi întâmplat asta? Ce fel de om era Ana?” Și întrebarea asta a venit peste mine fără ca întrebătorul să știe că Ana e sora mea de credință, că mie îmi dădea din gânduri și oftaturi să i le duc Dumnezeului nostru.
Că în mine-și arunca din bolovanii care-i apăsau pieptul. Că de aia s-a apucat Ana de maratoane, să se caute. Nu fugea de ea, se căuta. Ana iubea drumurile mai mult decât destinațiile lor, și dacă ar fi să vorbesc cu Vlad, băiatul ei îndurerat, asta i-aș pune la creștet, să-i fie alinare. Că Ana a visat, a crezut nebunește și irațional în lucruri nemaivăzute! Of, copilule, o să te caut când vei fi mare să-ți povestesc partea aia din mama ta care mi-a rămas agățată de interiorul pieptului, of, copilule.”,
a scris preotul pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ultimele cuvinte pe care le-a spus femeia ucisă de câini

Preotul Crin-Triandafil Theodorescu a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus. 

”Ana visa să devină astronaut.

Râdeți dacă vreți, dar într-un fel, i-a reușit. Că oamenii ăștia care aleargă și cred în bine, care se învelesc cu Înviatul meu, oamenii ăștia nu mor niciodată. Se fac lumină și se fac astronauți.

Mai stau puțin și mai recitesc o dată mesajele Anei, sutele ei de mesaje. Apoi le voi șterge pentru totdeauna, ducându-le cu mine în lumină, când voi muri și eu. Mușcat de câini sau înghețat în munți, zdrobit prin peșteri.

Post Scriptum. Ultimele cuvinte pe care mi le-a adresat, și singurele pe care o să le public, au fost: ”Așa e, părinte! Dumnezeu le știe mai bine, și noi, oricât ne chinuim, doar prin înțelepciunea lui Iisus umblăm prin viață! , a mai scris preotul.

Citește și: Ana Oroș ar fi fost ucisă de câini de luptă, lăsați liberi pe stradă de către stăpâni. Dezvăluiri de ultimă oră făcute de un martor

 

Taguri: