ULTIMELE CUVINTE pe care Mica le-a auzit inainte de sfarsitul tragic: “Te iubesc, frumoasa mea! Printul a venit sa te ia in brate”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:21

UPDATE:17:28 Tatal Micai, Toni Niculescu, e sfasiat de durere. Parintele printesei blonde abia se mai tine pe picioare din cauza suferintei.

Toni Niculescu, tatal Micai, a sperat pana in ultima clipa ca minunea se va infaptui si fiica lui isi va reveni. Cu putin inainte de a se stinge printesa lui, Toni Niculescu a mers acasa pentru a-si lua medicamentele si cateva lucruri pentru Michaela. Dupa ce revenit la Terapie Intensiva, el a declarat sfasiat de durere: “Te iubesc, frumoasa mea! Printul a venit sa te ia in brate”.  ( sursa Cancan.ro)


A PIERDUT LUPTA cu boala! Mica de la Abracadabra A MURIT

Vestea ca Mica de la Abracadabra s-a stins din viata a indoliat pe toata lumea.
Multi s-au rugat si au asteptat ca minunea sa se intample si ea sa isi revina.

Desi starea ei parea ca se amelioreaza de dimineata, Mica nu a mai putut lupta cu boala crunta. Tatal ei chiar primise vestea de dimineata ca fetita lui e ceva mai bine si ca oarecum pericolul a trecut, fiind deconectata de la aparatele care o ajutau sa respire.

Prietenii dragi si familia i-au fost alaturi pana in ultimul moment si sperau ca ingerul blond isi va reveni si va putea suporta un transplant de ficat.
Insa organismul Micai in varsta de 31 de ani nu a mai rezistat. O durere sfasietoare a lasat in urma ei printre prieteni, fosti colegi de la Abracadabra si pariniti. 

Mica a fost adusa la spitalul Fundeni in stare grava cu ciroza. Tatal ei spera intr-o minune desi medicii i-au dat sanse minime la viata de la inceput. Cu cateva ore inainte sa moara, parintii au dorit sa aduca un preot ca fiica lor sa fie impartasita

Tanara a ascuns faptul ca este bolnava tututor celor din jurul ei.
Nimeni nu a stiut de suferinta prin care trece. Nu a mai vrut sa aiba niciun iubit si incerca sa se bucure de fiecare clipa de viata ca si cand ar fi fost ultima. Iesea cu prietenii in club, canta si se distra. Tatal ei a marturisit intr-un interviu cutremurator ca fetita lui nu i-a spus nimic de boala, probabil sa nu supere pe nimeni. La inceputul anului, Mica a postat pe Facebook un mesaj tulburator, pe care insa putini l-au si inteles: ''Nu m-am casatorit cu cineva sa-mi fie alaturi la bine si la greu, ci m-am casatorit cu
boala insasi. Iar cavalerul nostru de onoare, sau mai bine zis gazda noastra, este Spitalul Universitar''. 


Mica a fost admirata de toate fetitele care se uitau la filmele cu ea deoarece interpreta doar rolurile pozitive si arata intocmai ca o mica printesa. Dupa ce proiectul Abracadabra a luat sfarsit, toata lumea se astepta ca Mica, asa cum au facut majoritatea colegilor ei sa urmeze o cariera in cinematografie sau televiziune, insa ea s-a concentrat pe Facultatea de Limbi si Literaturi Straine unde a avut rezultate excelente.
Michaela nu s-a oprit aici si si-a continuat studiile la Oxford si Viena, unde a obtinut doctoratul summa cum laude.