Ultimele declaratii ale lui Dan Voiculescu inainte de aflarea sentintei!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:28

Cu cateva ore inainte ca judecatorii sa dea verdictul, Dan Voiculescu parea destul de calm si avea un discurs calculat! Nu pare sa ii fie frica de ce ar putea sa decida judecatorii!

El spunea ca va astepta la ora 12 verdictul, dupa care, probabil, se va duce acasa si va face o baie, va astepta sa vina cine va veni, caci nu stie care sunt regulie. Dan Voiculescu spune ca e mai bine sa puna raul inainte de bine! Spune ca este un norocos, iar o posibila condamnare nu i-ar face viata un calvar si explica de ce.

El spune ca pana la varsta de 34 de ani, a locuit cu sotia si doi copii intr-o camera de 24 de metri si o sufragerie de 8 metri.

Toaleta era in curte, iarna nici nu va povestesc cum era sa te duci la toaleta in curte. Asa ca in penitenciar, crede, Dan Voiculescu conditiile nu pot fi chiar atat de vitrege!

Dan Voiculescu spune ca daca va ajunge in inchisoare nu va renunta la trei lucruri esentiale pentru el! Dan Voiculescu spune ca, in puscarie, toaletele sunt inauntru, nu afara! Vor fi doar doi, trei camarazi, nu mai multi, nu vor fi chiar un regiment.


Nu va renunta si onoare! Totusi un lucru de care nu va scapa, a spus Voiculescu, este insingurarea! Tocmai de aceea seara de dinaintea verdictului a petrecut-o aproape de cei dragi! A stat cu familia, a baut un pahar, doua sau chiar trei de vin alb, a mancat niste varza calita cu carnati oltenesti.

##VIDEO119333##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei