Ultimele detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman ”Situația nu este încurajatoare” Ce decizie a luat Oana Roman

Autor: Diana Bostan

Oana Roman a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale

Sursa: Instagram- Oana Roman Elisei

Mioara Roman a fost internată în spital, săptămâna trecută, iar Oana Roman a fost nevoită să-și schimbe planurile de zi cu zi pentru a fi cât mai mult alături de ea.

Vedeta este singura care se ocupă de mama ei, iar pe lângă asta trebuie să aibă grijă și de fetița sa.

Oana Roman a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale

Înainte de a ajunge la ea, Oana Roman a anunțat faptul că starea de sănătate a mamei sale nu este tocmai bună. Aceasta o vizitează în fiecare zi și vorbește cu doctorii pentru a o ține la curent cu orice modificare pe care starea de sănătate a mamei sale o poate avea.

Citește și: Oana Roman, anunț îngrijorător pentru fani: ”Prioritatea mea acum”. Ce a decis vedeta în legătură cu familia sa

Fiind mai tot timpul la spital, Oana Roman a fost nevoită să-și amânde mai multe planuri și să i-a o pauză de la mai multe proiecte. Chiar și așa, vedeta trebuie să-și facă timp și pentru fiica ea.

Citește și: Oana Roman, blamată masiv de către internauți: „Lasă victimizările și șantajul emoțional”. Vedeta este revoltată de comentariile la adresa ei

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ca în fiecare zi mă duc la mama. Situația nu este încurajatoare, nu vă ascund lucrul ăsta. Am pus pe hold proiectele, să fiu lângă ea cât am voie, nu pot sta foarte mult la spital. Trebuie să fiu și lângă Isa. Asta este viața cu bune și cu rele. ” a dezăluit Oana Roman pe contul său de Instagram.

Medicii i-au dat o veste neașteptată Oanei Roman

Deși era trista și abătută înainte de a intra la mama ei, Oana Roman a ieșit cu zâmbetul pe buze și a anunțat faptul că mama ei se simte puțin mai bine, însă situația se poate schimba oricând.

Citește și: Oana Roman, detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a Mioarei Roman: „Doctorii rămân rezervați”

Fiind extrem de ocupată în această perioadă și copleșită de probleme, Oana Roman a decis că va lua o mică pauză de la postări și va fi mai absentă în mediul online, până ce

problemele cu mama ei se vor rezolva.

Citește și: Care este starea de sănătate a Mioarei Roman „Mă îndrept spre spital” Oana Roman trece prin momente dificile după internarea mamei sale

Pe lângă problemele cu mama ei, vedeta este atentă și la fetița ei. Oana Roman a trecut în urmă cu câteva luni prin divorțul de Marius Elisei, divorț care ar fi afectat-o pe fetița celor doi.

Oana Roman a dezvăluit faptul că a dus-o pe Isa la o primă ședință la psiholog.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.