Ultimele detalii în cazul tragediei de la 2 Mai! Ei sunt tinerii care se aflau în mașina șoferului drogat „Cred eu că de acolo pleacă protecția”

Author: Diana Bostan

Tragedie 2 Mai

Sursa: Arhivă

În urma tragediei provocate de Vlad Pascu, mai multe detalii controversate au ieșit la iveală. Înainte de a ucide două persoane, șoferul drogat și-a plimbat prietenii cu mașina.

De la producerea tragediei de la 2 Mai, în care Roberta și Sebi și-au pierdut viața, au existat mai multe întrebări cu privire la persoanele care se aflau în mașină cu Vlad Pascu.

Tatăl Robertei vrea ca tot adevărul să iasă la iveală

În timp ce Vlad Pascu se află în arest preventiv, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia continuă cercetările în acest caz.

Potrivit unor martori și a imaginilor surprinse de unele camere de supraveghere din Vama Veche, în mașina lui Vlad Pascu s-ar fi aflat mai mulți tineri.

Citește și: Continuă seria tragediilor pe șoselele din România! Două persoane au fost rănite în urma unui accient provocat de un șofer drogat

Tatăl Robertei este cel care s-a întrebat cine sunt ceilalți doi tineri care se aflau în mașina lui Vlad Pascu, chiar înainte de producerea tragediei. 

”Sunt curios cine au fost ceilalți tineri care au fost în mașină? Cred eu că de acolo pleacă protecția. Sper ca în România noastră să nu se mai întâmple așa ceva”, a spus tatăl Robertei, potrivit Fanatik.ro.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Tatăl șoferului drogat de la 2 Mai este de negăsit. Și-a închis telefonul și a rupt orice legătură cu persoanele apropiate

Potrivit Ziua de Constanța , în mașina lui Vlad Pascu s-ar fi aflat doi tineri în vârstă de aproximativ 20 de ani, Ene Mario Dorel și Damian Claudia Teodora. Cei doi tineri s-ar fi aflat în mașină în momentul în care șoferul drogat a fost oprit de către polițiștii din Vama Veche.

Ce influență au părinții șoferului care a produs tragedia de la 2 Mai

Tânărul aflat sub influența drogurilor, care a făcut două victime la 2 Mai, ar fi scăpat de două ori de răspunderea în fața legii datorită părinților săi. Aceștia ar avea multe relații la nivelul administrației locale și centrale.

Citește și: Cine sunt părinții șoferului care a produs tragedia de la 2 Mai, unde doi tineri și-au găsit sfârșitul violent

Potrivit bzi.ro,

în ultimul an, băiatul a mai avut de a face cu autoritățile, pe motivul consumului de droguri, însă a reușit să se sustragă de fiecare dată. Chiar și înainte de a produce cumplitul accident, acesta a fost oprit în trafic.

Citește și: Răsturnare de situație! Au apărut rezultatele raportului INML în ceea ce-l privește pe Vlad Pascu, șoferul de 19 ani, care a provocat teribilul accident în stațiunea 2 Mai

Însă, ulterior, i s-a permis să-și continue drumul, deși documentele sale nu erau în regulă. Bolidul la volanul căruia se afla Vlad avea asigurarea RCA expirată, dar poliția nu i-a confiscat talonul, așa cum prevăd procedurile.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.